Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» звернеться до представництва корпорації Google в Україні з проханням долучитися до популяризації культурно-мистецької спадщини Тараса Шевченка. Про це проінформувала у «Фейсбуці» голова Наглядової ради фонду Валентина Жуковська.

«У березні 2014 року Україна та весь світ відзначатимуть 200-річчя від дня народження легендарного поета Тараса Шевченка. Це одна з найвизначніших для всього українського народу постатей, що вплинула на формування його культури та світогляду у новітній історії. Для українців усього світу, які зараз особливо слідкують за подіями на своїй історичній батьківщині, твори Шевченка є символом їх єдності та належності до української культурної нації у найширшому сенсі.

Наш благодійний фонд звертається до Вас як до представників найпотужнішого світового Інтернет-ресурсу з пропозицією розміщення на головній пошуковій сторінці Google святкового логотипу (doodle) до 200-річчя Тараса Шевченка. Повірте, це буде найкращою підтримкою для українського народу та всієї української діаспори за цих нелегких для нас суспільно-політичних умов», – йдеться у зверненні до Google.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100