У Черкасах товаришують два директори Тараси Шевченки. Перший – 36-річний директор ПрАТ «Нова лінія», другий – 35-річний комерційний директор черкаського гіпермаркету «Епіцентр».

Два Тараси Шевченки. Зліва – Вікторович, справа – Володимирович

Два Тараси Шевченки. Зліва – Вікторович, справа – Володимирович


– Мене назвали на честь дядька, який був Тарасом Григоровичем Шевченком. Ім’я мені дав нині покійний тато Володимир, тому я Тарас Шевченко, але ж не Григорович, – розповідає чоловік. – Проте при знайомстві завжди називаю ім’я та прізвище. Але не всі вірять, майже завжди перепитують, чи я не жартую.

На фото – Тарас Шевченко. Щоправда, не Григорович, а Володимирович

На фото – Тарас Шевченко. Щоправда, не Григорович, а Володимирович


У Тараса Шевченка на столі лежить «Кобзар». Зауважує, що хтось тримає на роботі «Капітал», а окрасою його кабінету є два примірники книжки. Кілька примірників «Кобзаря» Шевченко має вдома.

– Коли є час, залюбки перечитую «Сон» та «Катерину». Напам’ять можу процитувати не лише «Мені тринадцятий  минало» та «Заповіт», – додає Тарас Шевченко.

35-річний комерційний директор черкаського гіпермаркету «Епіцентр» Тарас Шевченко своїм легендарним ім’ям та прізвищем пишається. Каже, що, за словами його мами, Тарасом його нарекли відповідно до прізвища.

– Тарасів у моєму дитинстві було дуже мало, – пригадує Тарас Вікторович Шевченко. – Тому, коли на вулиці когось кликали «Тарас!», то це неодмінно мене. Нині Тарасів стало набагато більше. Проте Шевченків мало. Хоча мій друг – також Тарас Шевченко, і працювали ми якийсь час на однакових посадах у «Епіцентрі».

Депутат Черкаської міськради, директор «Епіцентру» Армен Акопян фотографувається між двомами Тарасами Шевченками

Депутат Черкаської міськради, директор «Епіцентру» Армен Акопян фотографувається між двомами Тарасами Шевченками


Чоловік розповідає один із курйозів, коли вони, два Тараси і обидва Шевченки, сиділи під час обідньої перерви у кафе. Один із відвідувачів, уважно вивчивши бейджики, на яких у обох було чітко виведено «Тарас Шевченко», не стримався й таки підійшов до чоловіків, щоб розпитати про нібито жарт.

– Мій друг тоді відповів, мовляв, так-так, самі що не на є Тараси Шевченки, – продовжує Тарас.


Однофамілець пригадує також, як, будучи в Єгипті, розговорився з тамтешнім офіціантом. Коли ж назвав своє їм’я та прізвище, то єгиптянин здивовано вигукнув «О! Кобзар!»

– Приємно було, що нашого Кобзаря знають і за кордоном, – додає чоловік.


Оскільки за освітою пан Шевченко фізик-математик-інформатик, то свого часу захоплювався комп’ютерним програмуванням. Нині за браком часу особливих захоплень не має. Каже, що відмінно готує м’ясо: його 13-річна донька Діана тата за його кулінарні здібності не нахвалить.

Наталія Каузак

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Іван 05.03.2014 02:17
Це далеко НЕ хороші люди,особливо Армен Размікович, бачу їх піарять!!! їм немає діла до простого люду!!! хто знає Шевченка Тараса Вікторовича а також Армена Разміковича особисто той розуміє що дані особи є самі справжні кровоп..вці!!! :-|
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 neD 04.03.2014 23:49
а ось і третій http://www.youtube.com/watch?v=rfgNYw56DF4
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100