Днями, в ряді районів Черкащини, відбулися позачергові сесії, на порядок денний яких було внесено питання щодо суспільно-політичної ситуації в країні, обрання голів районних рад та їхніх заступників. У цих пленарних засіданнях взяли активну участь представники громадськості районів.

Після обговорення депутати прийняли відповідні рішення та в окремих радах розглянули організаційні питання, в результаті яких було переобрано керівництво районних рад.

Зокрема, в Канівській районній раді головою обрано Дмитра Шелеста (його заступником – Миколу Пустового); в Кам’янській – Сергія Морозова, в Корсунь-Шевченківській – Григорія Гаркушу; в Маньківській – Василя Онищука (його заступником – Юлію Панчук-Золотухіну); в Смілянській – Василя Латенка, а також в Тальнівській районній раді – Наталію Руснак.

Про це інформує відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської обласної ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 стас узбек 05.03.2014 12:46
Тепер заживемо!Весіль ні генерали змінилися.А бюджет?А законодавство?Може,з*являться робочі місця?Після того,як Яценюк "прийме всі вимого МВФ" голів рад не потрібно буде.Бо не буде об*єкта застосування влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100