На фото – новий очільник обласної Спілки письменників Володимир Ткаченко

На фото – новий очільник обласної Спілки письменників Володимир Ткаченко

Члени Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України на звітно-виборних зборах задовольнили заяву про складання повноважень голови організації спілки Валентини Коваленко в зв’язку з обранням її головою обласної ради.

Новим головою вони обрали письменника, автора гумористичних оповідань і кіносценаріїв Володимира Ткаченка.

Крім того, обрали і дев’ятьох членів Ради, інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації облради.

Валентина Коваленко, звітуючи про роботу на посаді голови обласної Спілки письменників, зауважила, що за 3 роки її каденції, незважаючи на обмеженість ресурсів у розпорядженні Спілки, все ж вдалося зробити чимало.

Це, зокрема, книговидавнича справа; проведення масових заходів літературного спрямування; здійснення різного роду роботи з підростаючим поколінням та інші. Щодо останнього напряму, голова Спілки зауважила, що особливу увагу приділялось організації літературних студій для молоді у районах області та при обласній організації НСПУ, продукуванню серед них переможців всеукраїнських і обласних літературних конкурсів тощо.

Також на зборах були обговорені організаційні питання щодо відзначення 200-річного ювілею Тараса Шевченка. На тлі сучасних політичних подій і фінансової обмеженості державного бюджету члени Спілки дійшли згоди, що святкові і пам’ятні заходи мають бути проведені якісно, але скромно, без надмірних витрат.

Біографічна довідка Володимира Ткаченка

Володимир Тарасович Ткаченко народився 21 серпня 1954 року в м. Кам’янка в сім’ї робітника машинобудівної індустрії і колгоспниці.

Закінчив середню школу м. Кам’янка та з 1972 по 1974 рік служив у військах протиповітряної оборони СРСР.

1981 року закінчив Запорізький машинобудівний інститут.

Автор книг гумору «Стусани», «Не жалій батька в наймах», «Ойра-ойра» та сценарію художнього фільму «Кіт із капустою».

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Реально 05.03.2014 14:46
По конторе и очильнык
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Loki 05.03.2014 14:25
Лишенцы! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 незнайка 05.03.2014 14:24
17 номер газеты Черкаський край получил на 4 страницах вместо 16 за которые платил деньги по предоплате Хто зийв сало и тыцяв пальцем у мед? Редактор таже Калиновская-бюджетно-финансируемая брехуха про здобуткы Теперь вместо патретов СБТ и Валеры-Коваленко без фитнес-зала
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100