реклама Делікат

З 12 по 15 квітня у місті Черкаси проходив Всеукраїнський Чемпіонат МВС України з рукопашного бою. Цей вид спорту допомагає правоохоронцям у службі і має свою специфіку, оскільки його застосовують при знешкодженню противника та затримання правопорушників.

У перший день змагань відбулось два тури, в одному з яких правоохоронці демонстрували техніку виконання прийомів з рукопашного бою та самозахисту. Перемогу на цьому етапі змагань з результатом у 131 бал святкував – Іван Давиденко, працівник УМВС України в Черкаській області. Друге місце посів Юрій Гербрант (результат – 127 балів) з УМВС України у Волинській області і на третій позиції опинився представник Житомирського УМВС – Олександр Котляренко (125 балів).

В особистому заліку упродовж трьох днів у ваговій категорії до 85 кг на третьому місці опинився представник УМВС України в Черкаській області Олександр Музиченко; срібло в цій категорії отримав – Іван Васильчук (УМВС України в Миколаївській області), а першість дісталась – Андрію Короченцеву УМВС України в Луганській області. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю МВС України в Черкаській області.

Нагадаємо, як повідомляв «Прочерк», на сьогоднішній день на Черкащині така знаменна подія відбувається вперше за роки існування незалежної України. Раніше в Черкаській області проходили змагання з прикладної стрільби і Чемпіонат з легкоатлетичного кросу. За гідне проведення цих змагань, УМВС України в Черкаській області було удостоєне приймати Чемпіонат УМВС України з рукопашного бою.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100