реклама Делікат

dacenko321 Черкаська обласна організація ВО „Свобода” має намір підписати угоду про вступ до лав об’єднаної черкаської опозиції, куди вже увійшли „Батьківщина”, УНП, Народний рух, „За Україну” та інші політичні партії та громадські організації.

-- Ми провели переговори з Олегом Тягнибоком, і він підтвердив, що таке рішення політрада ВО „Свободи” прийняла днями, -- повідомив журналістам координатор опозиційних сил Черкащини, тіньовий губернатор Леонід Даценко. – Також ми мали зустріч з лідерами „Нашої України” Валентином Наливайченком і Володимиром Огризком, які підтвердили намір своєї обласної організації увійти до ради опозиційних сил. Просто в них виникли деякі формальні обставини навколо голови обласної „Нашої України”, і таким зараз юридично залишається Олександр Черевко, а з ним черкаські опозиціонери принципово не будуть вести жодних переговорів.

За словами Леоніда Даценка, черкаська опозиція не втрачає надії підключити до свого „руху опору” і „Фронт змін”. Минулого тижня Черкаське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів написало листа Арсенію Яценюку з проханням підтримати діяльність ради опозиційних сил.

Тетяна Воронцова

реклама

Коментарі  

 
+2 #10 ХхХ 20.04.2011 08:04
На*** *** с Черкасс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 Плохута 19.04.2011 15:11
Кал опозиционер, я балдею от этого, а почему этот "дурфаковец" не был в опозиции когда занимал должность ген.директора ОДТРК "Рось", что слабо тогда правду людям говорить, тогда только деферамбы пел Черепку и Тулубу, а не успели выкинуть из должности так сразу стал опозиционером. От продажная шкура
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Балаганов 19.04.2011 11:45
Тоже мені найшли опозиціонера Міщу ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Ursus 19.04.2011 09:58
Цитую Sirko:
навіть Калініченко вийшов, а вам, великим бійцям віртуального фронту не соромно?

У 2004 році Калініченко за гроші тих, проти кого зараз бореться, крутив на "Росі" ролики про те, що батько Ющенка начебто був наглядачем у німецькому концтаборі. Тоді ж "Антена" словесно мочила всіх, хто був проти "ТОМУЩОЛІДЕРА", друкуючи відверті вигадки й брехню.
Для того, щоб з такими в одній компанії "опозиціонерів" бути Даценко і Булатецький спочатку, мабуть, позичили у тебе очі, "Сірко"! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Sirko 18.04.2011 22:38
Попередніх дописувачів можна дещо перефразувать, до речі: навіть Калініченко вийшов, а вам, великим бійцям віртуального фронту не соромно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Sirko 18.04.2011 22:20
Ну, наче не Даценко підкову розкрадав. Правильну справу робить, до речі. Вже й Наливайченко каже, що до осені "Наша Україна" об`єднається з "Свободою". То хіба це погано? Що, краще мовчать в ганчірочку або писать, які всі падлюки. Від цього точно нічого не зміниться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 патріот 18.04.2011 20:23
А навіщо запрошувати цей провладний "Фронт Змін". Це кишенькова опозиційна сила
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Читач 18.04.2011 17:24
О Боже! Вже й Даценка губернатором нарекли.Мабуть, хоче, щоб Калініченко і йому оду написав, як торік Тулубові. Хоча, наче ж і сам віршомазом є.До речі, як вам те,що пан Михайло "типа" в опозиції? Адже кричав "Ганьба!" на недавньому мітингу біля ОДА,на "Антені" світиться щотижня,критику є та повчає,вірші свої недолугі читає,забиває людям баки.А якби торік вдалося втриматися на посаді в ОДТРК "Рось", то хвалив би владу, як ніколи досі. Отакі всі ви даценки-калініченки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 молния 18.04.2011 17:14
ПОМНИМ, ЧТО В ОБЛАСТИ ЭТО УЖЕ БЫЛО.
НО НЕ ЭАБЫТ ОДИН МОМЕНТ, ЭТО "БИЗНЕС" С ПРОЕКТОМ "ЗОЛОТОЙ ПОДКОВЫ".
ВОРОВАТЬ НА ИСТОРИИ, ОБЬЕКТАХ ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ - ЭТО ЦИНИЗМ.
ТАКОЕ "ПЯТНО", КОТОРОЕ ЗАПЕЧАТЛЕНО В СОЗНАНИИ ЛЮДЕЙ, ОРАНЖЕВЫМ НЕ "СМЫТЬ".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Детектор 18.04.2011 16:28
МАМАЛИГА з "АНТЕНОЮ" 1МЕН1 ЯНУКОВИЧА - "ТАК", А ЧЕРЕВКО - "Н1"?! ДИВНА "ОПОЗИЦ1Я"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100