реклама

реклама

Із початку 2014 року платники надіслали до ДПІ у м. Черкасах 18 письмових звернень, повідомляє в. о. начальника ДПІ у м. Черкасах Олег Коваль.

У майже 78 відсотках звернень громадяни інформували фахівців інспекції про можливі ухилення від сплати податків з боку їхніх сусідів, знайомих та інших осіб.

Ще 13 громадян надали перевагу особистому спілкуванню з керівництвом інспекції, під час якого отримали усні роз’яснення та відповіді на свої питання.

– Усі 18 письмових звернень, що надійшли до ДПІ  у м. Черкасах, були розглянуті своєчасно та в повному обсязі, – запевнив Олег Коваль.

Стосовно роз’яснень положень Закону України «Про звернення громадян» черкащани можуть звертатись до фахівців відділу забезпечення доступу до публічної інформації, організації розгляду звернень громадян та надання адміністративних послуг ДПІ у м. Черкасах за адресою: вул. Хрещатик, 235, каб. №336, тел. 32-11-27, зазначають у прес-службі установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 стійкий націоналіст 07.03.2014 06:51
о це так по нашому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ЛеБурже 06.03.2014 18:00
:-) Жаль однозначных ответов у Миндоходов нет. В бункере говорят одно, в базе налоговых знаний второе, а в кодексе написано третье - непорядок однако!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100