реклама

реклама

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г. Шевченка запрошує на вистави, які заплановані на 14-16 березня.

Так, 14 березня, у п’ятницю, о 18.30 покажуть комедію за п'єсою класика російської літератури Антона Чехова «Вишневий сад».


Це – вистава про зміну поколінь – яскрава ілюстрація сучасного життя на зламі ХХ-ХХІ століття. Минуле постійно відходить, з’являються нові господарі життя, а що робити тим, хто не може змиритися?..


15 березня, у суботу, о 17.00 на черкащан та гостей міста чекатиме музична комедія «Як пришити стареньку?» («Дорога Памела») англійського відомого драматурга Джона Патрика. Черкаські режисери обрали другу назву п’єси – «Дорога памела».


За сюжетом самозванці-«фірмачі» намагаються «пришити» стареньку, а страховку від нещасного випадку поділити між собою. Але «горе-вбивцям» весь час не таланить…

16 березня, у неділю, о 17.00 на черкаській сцені покажуть «Дуже просту історію» сучасного драматурга Марії Ладо.

Це п’єса про те, як сільська дівчина Дарина завагітніла від Олексія, сина першого на селі п'яниці. Рішення батька Дарини однозначне – аборт. Страшний вирок  сколихує спокійний ритм життя всіх дійових осіб – людей, тварин та небожителів…

Дітям 16 березня, у неділю, о 12.00 покажуть чарівну східну казку Ярослава Стельмаха за мотивами арабських казок «Аладдін».

Ціна квитків – від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Олександр 07.03.2014 11:27
Велике прохання до редакторів: зверніть увагу на ті фото, які використовуєте у своїх статтях. У цій статті 3-є фото, під фразою "...Черкаські режисери обрали другу назву п’єси – «Дорога памела»...", НЕ Є фото Черкаського театру!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100