Днями в Черкаському обласному Будинку вчителя відбулося вшанування пам’яті Тараса Шевченка. Мистецький захід був організований Федерацію профспілок області та галузевими профоб’єднаннями до 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря, інформує голова Черкаської федерації профспілок Петро Шевченко.

У заході взяли участь представники влади, творчої інтелігенції, педагоги та викладачі навчальних закладів області, студентська й учнівська молодь, громадськість міста.

Зокрема, на заході виступив шевченкознавець, викладач ЧНУ імені Богдана Хмельницького Василь Пахаренко. Він зазначили, що геній Шевченка був і залишається величним для кожного з нас, а в непростій ситуації сьогодення твори Великого земляка вчать нас, надихають бути відповідальними та любити рідну Батьківщину.

Переможці міських, обласного та всеукраїнського конкурсів читців творів Тараса Шевченка читали відомі вірші Кобзаря, у виконанні аматорів сцени Черкащини прозвучали пісні на слова славетного українського поета.

Цикл культурно-мистецьких, літературних та святкових заходів, запланований з нагоди відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, у ці дні проходить по всій області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 черкащанка 08.03.2014 20:52
Шевченко,це не справжне прізвище Петі,в профспілках у нас всі ржуть))) з цього "діяча",із справжнім прізвищем Пацюк,яке він в дев'яності змінив на Шевченка! От так ми і ведемся,а Петруха в фаворі,радить так сказать рухом профспілковим,а сам ні гу-гу


,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Дід Трохим 08.03.2014 14:33
Нада було чути, як Петя в інтерв’юхі добалакався до того, шо Шевченко фактично був основоположнико м профспілкового руху в Україні. Нічого подобного, я трезвий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100