Баскетбольний клуб «Черкаські Мавпи» переграли «Донецьк» із рахунком 100:72.


Молода команда Максима Міхельсона комфортно себе почувала проти оновленого складу «Донецька». Ключовою у цій грі стала третя десятихвилинка, яку черкащани виграли з переконливою різницею – 35:7.

Перед цим матчем обидві команди опинилися у новому для себе статусі. У заявці на гру на два склади був лише один легіонер. У результаті Джамал Бойкін і став однією з ключових фігур гри, йдеться на сайті «Черкаських Мавп».

Розпочався матч доволі нервово. Причому першими з хвилюванням впоралися гравці «Донецька», які завдяки двом результативним проходам Буренка повели в рахунку – 11:7. Вже після цього ситуацію під свій контроль взяла молода черкаська команда. Додав їй впевненості вихід Джамала Бойкіна, який не лише блискуче діяв у нападі, а й господарював на обох щитах. У результаті ще в першій десятихвилинці американський бігмен здобув 21 очко та 8 підбирань. Це допомогло черкащанам виграти стартову десятихвилинку з рахунком 22:17.

Справжнім бенефісом молодої черкаської команди став другий період, який підопічні Максима Міхельсона провели на одному диханні. Впевненість господарям далася від вдалих дій у захисті. Агресія біля власного щита та зарядженість на швидкі атаки посприяла вражаючому ривку господарів паркету – 26:0. Причому зусилля команди в нападі часто довершували молоді Кобець і Михайлюк. Зрештою, черкащани приголомшили свого суперника командними діями, що не дало «Донецьку» за перші сім хвилин ігрового часу у другому періоді набрати жодного очка. Як результат, черкаські вболівальники проводжали черкащан оваціями на велику перерву, яка зустрічала «Мавп» з солідною різницею в рахунку – 57:24.

Після такого потужного нокдауну донеччани, яких повели за собою Яковлєв та Глєбов, спробували скоротити різницю, на старті третього періоду це їм вдалося. Знову повернути свою перевагу «Мавпам» допомогла агресія на щитах. У цій грі помаранчево-чорні в чисту виграли підбір – 51:31 – і тим самим відбили всі намагання гостей хоч якось зарадити ситуації. Важливою стала і влучність з дальньої дистанції молодих гравців черкаського клубу. Михайлюк, Воєвода та Кобець реалізували здалеку 7 триочкових і відвоювали власний гандикап – 79:49 – після третьої десятихвилинки.

Єдине питання, яке залишалося актуальним перед заключним періодом, стосувалося «сотні» набраних очок. Під овації залу за тридцять секунд до фінішу гри Чумаков допоміг досягнути бажаного рахунку для вболівальника.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Дід Трохим 08.03.2014 18:34
Вот шо дубль животворящий дєлаєт і старік Джамалич!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100