Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков створив при міністерстві спеціальну комісію, щоб уникнути кадрових помилок. Крім цього, він звільнив від посад раніше призначених керівників УМВС Черкаської, Рівненської, Закарпатської областей, а також АР Крим та Одеси, пише УНІАН.


«Беручи до уваги суспільний резонанс, матеріали службового розслідування управління внутрішньої безпеки, консультації з органами місцевої влади, що надійшли до міністерства рапорту - прийнято рішення про звільнення з посад ряду керівників УМВС на місцях. Звільнені від посад керівники міліції Черкаської обл. (Бойко), Рівненській (Чайка), АР Крим (Авруцкий), Закарпатській (Турдай), м. Одеса (Вершняк)", - написав Аваков на своїй сторінці в соцмережі Facebook.


Він не став називати імен тих, хто підтримував ці призначення, оскільки вважає, що відповідальність лежить на ньому.

"Просто скажу, високим політичним лобістам у тому числі - кожен з вас помилився, як і я. Тому - на тому поставимо крапку, зробимо правильні висновки, обмежимо спрагу кадрових політичних призначень. З учорашнього дня в МВС мною створена і працює спеціальна кадрова комісія - поза емоційних і політичних компонентів. Помилки були і, на жаль, будуть. Важливо створити механізм їх швидкого виправлення", - підкреслив міністр МВС.

реклама

Коментарі  

 
+2 #37 филл 11.03.2014 11:34
Бойко,Винник,Ко тляр-кровососы номер один,не забывайте этих господ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #36 Д... 11.03.2014 08:37
Цитую ТТТ:
Ну что, добились - будет киевлянин. Опять варяги, приведет всех своих на высокие должности и будет жать область как Лушпиенко и Липандин. Этого хотели, дебилы?!!!!!!!!!!!!!!!


Нет, Ефимович, мы хотели, чтобы коррупции не было в милиции. А Вы, как всегда против таких новшеств? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #35 ТТТ 10.03.2014 20:29
Ну что, добились - будет киевлянин. Опять варяги, приведет всех своих на высокие должности и будет жать область как Лушпиенко и Липандин. Этого хотели, дебилы?!!!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #34 ВАЛЄНТІН І НОКІЯ 10.03.2014 15:57
Як Бойка могли взагалі пустити в цю область??? Він же поставив її на коліна починаючи з бізнесу і закінчуючи своїми підлеглими, які все б віддали, аби він їх не "чіпав". Страшна людина із зневагою до простих людей. Він же сам та декілька його "найближчих друзів" озолотилися за пару років і тепер знову дорвались до посад, щоб з мільйонерів стати мільярдерами! Запитайте який це у нього або (як він каже) у його родичів бізнес, щоб побудувати такий маєток (і не один)в лісопаркових, прибережних та заповідних зонах нашої області??? де деклараціі цих доходів??? я не думаю, що держава отримала хоч маленький відсоток від цього багатства. А бізнес знаєте в чому? В "дружніх відносинах" з бандюками та наркоділками, які і забезпечили Льоні високий рівень життя. І насамкінець - Леонід Леонідович може досить доводити людей до крайнощів, ідіть собі з Богом в інший регіон і не вертайтесь сюди...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #33 дядя Вова 10.03.2014 12:49
те, що Бойка зняли - позитив. Побачимо, кого призначать замість нього
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #32 рвутся во власть мусо... 10.03.2014 08:51
Цитую Лариса:
Одни показатели подганяли для министерства. выдра со святченко только то и делали, что давили бизнесменов.вспомним кумовца высоцкого или уже забыли как гнобили бизнес и бизнесменов, или вы уже это все забыли? как крышевалась нарк..та, пункты приема металла, спиртик и т.д. тем же высоцким, идесом выдрой...Нужно провест полную проверку ВСЕХ начальников подразделений УМВС, на предмет получения неправомерной выгоды, всех прогать через полиграф!! Проверить имущественное состояние, по поводу святченко все и так понятно. Выдра скрывался бедняга то в ветеринарной службе, то в какой то секретной службе более года пересижывал, а тут на тебе взял и вылез, начальником УБОЗ!!Полный бред, люстрация и пенсия или .....От умы и от тюр..мы не зарекайся....

А сколько их таких выдр, святченков, бойков, супрунов и др. кровосиси во всей украинской милиции. Если сложить в кучу все их доходы от ко...ции и вз...тничества, то получится бюджет большей части областей Украины.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #31 dodo 10.03.2014 07:44
кстати, а как судьба Сашка Былого ? Его кажется кто-то обещал посадить ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #30 Юрий 10.03.2014 03:44
Бойко и Святчинко ЭТО Ж...КИ С БОЛЬШОЙ БУКВЫ,сам прочувствовал сразу после ихнего назначения,им уже давно .... пора. Выдра нормальный мент!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #29 Уманский Еврей 10.03.2014 00:52
Да, маразм крепчает у новой б...тской власти. История поставит их в угол.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #28 О.ЧУПРИНА 10.03.2014 00:21
Цитую Проф. Плейшнер:
... До шановного Олександра Чуприни питання, куди можна під'їхати щоб Ви підписали звернення до Міністра? Буду Вам дуже вдячний. Це головне, а те що було чи не було колись, то вже минуле.

Буду в Черкасах 11.03.14р.,повідомте Ваш контактний тел.на : .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100