До капітана І рангу Військово-Морського Флоту України Віталія Звягінцева і до всього особового складу бригади надводних кораблів ВМФ України звернулася черкащанка, заслужена художниця Олександра Теліженко.

Колектив “Творчої майстерні Олександри Теліженко” захоплений відвагою українських військових моряків, повідомляє офіційний сайт майстрині.


“Ми розуміємо, як нелегко Вам стримуватися, щоб не дати виплеснутися гніву, який кипить у ваших серцях. Дякуємо Вам за вашу витримку, за вашу стійкість і відданість Батьківщині! Кримська земля – не вотчина Москви. Так, в її дворянські маєтки вкладено чимало імперських грошей. Але ж ми з Вами добре знаємо, як щедро полита ця земля кров’ю  і потом наших праукраїнських етносів: кіммерійців, скіфів, сарматів, та навіть амазонок, бойовий незламний дух яких живе у наших українських генах. І Ви це довели в ці непрості для всіх нас дні.

Ми вдячні Вам за вашу мужність, за вашу витримку, за вашу мудрість! Кримчани повинні бути певними: як не було в Криму утисків жодному з присутніх у Криму народів – так і не буде надалі! Вільна, оновлена Україна швидко оговтається від 22 річної «незалежності» в яструбиних обіймах Кремля, – і настане Лад і Правда, Закон і Добробут як на всій Україні, так і в Криму. Бо найбільша цінність – це вільна людина. А земля у нас багата і люди розумні і працьовиті. Світ ще аплодуватиме Україні!

Тримайтеся непохитно. А ми приїдемо вітати Вас з перемогою”, – йдеться у зверненні.

На підтримку українських моряків в мастерні Теліженко вишили панно.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 гробарь 19.03.2014 23:39
Тулубюгенд - бай, теперь на войне попиариться решила :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Гончар 11.03.2014 14:12
Підтримую думку діда Трохима. Він дідівським оком інколи дуже правильно підмічає суть питання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Дід Трохим 11.03.2014 08:34
Всігда на остріє собитій! Шо вишиванки ригам, шо панно морякам, нитки стерплять. Маладєц.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100