Народний депутат України Ірина Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомила, ким насправді був Віктор Янукович за часів свого президентства.

«Пам’ятається, на останніх ток-шоу, де блищала Олена Бондаренко, вона з піною біля рота кричала про нібито залежності опозиції від всіх і вся, і незалежності Януковича, який просто тобі колобок – і від Заходу пішов, і Москву обдурив, виклянчивши 15 млрд», – вважає Ірина Володимирівна.

За її словами, останні події показують, що Україною керувала не просто маріонетка, а людина, яку тримали на дуже серйозному гачку.

«Адже, тільки будучи на гачку іноземної держави, можна було поставити керівниками СБУ, Міноборони та Укрспецекспорту громадян Росії, які цілеспрямовано розвалили ці структури. Тепер ця нікчема продовжує мститися Україні за своє відібране Межигір’я і штовхати країну у вогонь війни. «Регіонали», ви як раніше вважаєте його просто психом, який трохи звихнувся? Чи назвете речі своїми іменами: країною керувала глибоко залежна від татусів КДБ і ФСБ людина, а у вашій партії досі діє потужна п’ята колона, яка має непогане фінансування Кремля», – зауважує Ірина Володимирівна.

реклама

Коментарі  

 
-2 #5 незнайка 11.03.2014 15:04
Не надо на Кремль Украинский госбюджет-вклады бывшего Сбербанка населению не возвращены средний размер пенсии 1320 грн в месяц дефицитный госбюджет все годы независимости Стрыбаем по пенечкам Межигирськым и дальше 176 сел в области не газифицировано население вымирает Нагороды к 60-летию области заслуженные люди отрымали Расскажи еще о патриотизме
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 стійкий націоналіст 11.03.2014 13:34
старий голова громадянин Росії
а новий вручав дипломи випускникам академії СБУ разом з послом США
відразу здав всіх можливих резидентів
це зрада
у УКРАЇНИ немає друзів окрім
схронів і лісів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 стійкий націоналіст 11.03.2014 12:43
Вона оформила свій триповерховий заміський будинок на свою маму , яку перевезла з рідних Черкас , тому й не вказала його у своїй декларації про доходи. Мовляв , "хатинка " же не моя , а мами , чого вказувати - то . Природно , Геращенко , інакше б не змогла пояснити громадськості , звідки у неї , що одержує 2 тисячі доларів депутатської зарплати , з'явилися гроші на заміський будинок. І це при тому , що вона купила собі квартиру на Печерську в 145 квадратних метрів в одному з найдорожчих будинків Києва (типу в кредит , але на погашення кредиту - то треба звідкись брати гроші). Плюс до того ж вона має дорогущую машину "Лексус" , ціна якої починається від 70 тисяч доларів
ЦЕ ЗРАДА!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #2 стійкий націоналіст 11.03.2014 12:40
зараз виступає Яник живий здоровий і навіть вгодований
а ця жіночка зовсім ??????? http://www.youtube.com/watch?v=0M81DLF4kpI
те що вона говорить - не правда а новий громадянин USA це теж зрада
а ось деякі губернатори це громадяни ІЗРАЇЛЮ!!!! ІЗРАЇЛЮ!!!!!!
це зрада славних воїнів УПА i ненькi УКРАIНИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Нестор Іванович 11.03.2014 12:28
Завдяки Небесній сотні і волі мільйонів наших громадян цей покидьок пішов з політичного олімпу. І за ним ніхто не жалкуватиме. А тепер скажіть про політичну силу, яку Ви сама представляєте. Про ті торжища, які ваші партійці влаштували за посади губернаторів, за мужність вашого лідера, який (дуже хотілося б) особисто дав відповідь і саме в Криму, москальському боксеру Валуєву на його сепаратиські заяви. Прозвітуйте скільки відомство вашого партійця Наливайченка затримало злочинців, які убивали людей, і скільки арештовано засланих провокаторів на сході України. Якщо звітувати немає про що, то не треба піаритися на недологому недоумку януковичу. Покажіть свою роботу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100