8 березня о 14:45 на території приватного домоволодіння по вулиці Хоткевича в Каневі виникла пожежа надвірної споруди. Повідомлення про загоряння до служби порятунку «101» надійшло від схвильованого господаря.

На ліквідацію прибув пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Рятувальники вчасно загасили займання та запобігли поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок.

Як з`ясувалося в ході попереднього розслідування, електропроводка прокладена в сараї тривалий час не ремонтувалася. Тому, коли господарі увімкнули одночасно бойлер та обігрівач, ізоляція не витримала та сталося замикання. За фактом події проводиться перевірка.

Того ж дня, о 18:50 в селі Ліплява Канівського району рятувальники ліквідували пожежу в безгосподарчій споруді. Повідомлення про пожежу надійшло від випадкових свідків. Ще до прибуття рятувальників вогонь повністю охопив будівлю. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежу було швидко локалізовано та згодом ліквідовано. Вірогідно, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. За фактом події проводиться перевірка.

Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100