Народний депутат України від парті «УДАР» родом із Черкас Ірина Геращенко виступила з протестом проти намагання частини представників Майдану контролювати вхід депутатів до Верховної Ради. Про це Геращенко написала на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

Нагадаємо, що сьогодні вранці невідомі особи в камуфляжі, озброєні бейсбольними битами, розпочали контролювати вхід і вихід депутатів і преси до Верховної Ради, очікуючи «звільнення політв’язнів» і «підстерігаючи депутатів», щоб ті «не втекли з будівлі Верховної Ради до голосування».

«Люди в камуфляжі перекрили четвертий під’їзд ВР, – пише Ірина Геращенко. – «Всі депутати йдуть через перший», – кидають мені. «З якого дива? То «Беркут» безчинствував, вирішував, кого де пускати, кого – ні, тепер ви». Я твердо стою на своєму, що буду заходити на своє робоче місце там, де вважаю за потрібне. Мені щось там доводять, що так вирішили сотники на якомусь нічному зібранні. В мене ком в горлі. Що завтра ще вночі вирішать сотники майдану і взагалі, хто з цих сотників був в сотнях ще 2 тижні тому? Бо найгірше, як можна спаскудити Майдан, – це змінити одні безчинства на інші. Я не збираюся про це мовчати! Вважайте мене опозицією до цих «сотників», – наголосила Ірина Геращенко.

Нардеп додала, що вважає за необхідне публічно засудити Радою Майдану і всіма тими, хто має авторитет серед всіх, для кого Майдан – символ змін і повернення європейськості, всі факти мародерства, безчинств, нападів на будинки і машини.

«Ми повинні разом це зупинити, друзі, – пише Геращенко. – Інакше така деградація матиме катастрофічні руйнівні наслідки для суспільства, не менші, аніж окупація Криму, насправді. Також я звертаюся до справжніх сотників, що вистраждали перемогу над режимом – тепер перед вами не менший виклик: гідно повернутися до мирного життя і зупинити всіх пристосуванців, мародерів».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #14 стійкий націоналіст 12.03.2014 07:03
ай ай чого завила?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Марта 11.03.2014 21:38
Пропоную пані Геращенко краще за колегами в ВР дивитись,щото то за мульки пішли про відміну виборів 25 травня??????Чого то ваш Клічко плаче ,що ПР навмисно хоче затягти процес,про який груден вони там булькають...????Хто тут влада???Що ви робите????Де покарані????Хто людей бив,катував,роз стрілював????Вам сотники завадили????Вам усім скоро землі мало буде,зрадники....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Нестор Іванович 11.03.2014 20:51
Ти ба, їй сотники майдану вже очі коле: не брешіть, не крадіть, не ганьбіться і сотники вам не допікатимуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Батый 11.03.2014 17:33
Так выпустите политический и давно пора или объясните что за причина, вы потому и гвардию не создаете боитесь. в одной замазке что ли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Марта 11.03.2014 17:11
Цитую шаман:
Бардак порождает бардак,а сии хлопчики с майдана" кровь проливали "а до корыта не допустили.Отправить их в Крым---для страны польза и Киев появится возможность привести в Божеский вид и пусть свой педсовет по ночам там проводят.

А ви,що в той час робити будете,хлібину для зустрічи окупантів пекти..???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 шаман 11.03.2014 16:26
Бардак порождает бардак,а сии хлопчики с майдана" кровь проливали "а до корыта не допустили.Отправить их в Крым---для страны польза и Киев появится возможность привести в Божеский вид и пусть свой педсовет по ночам там проводят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 Марта 11.03.2014 15:58
"Подобаються" пред"яви ворожих "братів" та ПРухів(вже голови задрали,їх переслідують),м ають бути представлені інтереси усіх регіонів,а коли кругом єнакієвські сиділи,їх то не турбувало,і що значить інтереси регіонів,у нас одна країна,і інтерес має бути один,Українськи й.СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Марта 11.03.2014 15:53
Що ви пані Геращенко зробили на "майданівських" судилищах в Черкасах? Безпорадно квохтали і руками розводили..??Черкаських майданівців як і інших звільнив Майдан,як і "овоча" скинув Майдан,не ви і не політики,а саме Майдан..Не вам рішати де ви будете працювати,вам народ дав мандат,і народ буде вирішувать де і що ви,як представник народу,будете робити.Заскоро пір"я розпушили,кому не подобається,ман дат поклали і гуляйте.Цікавить доля суддів Черкащіни,які виносили неправомірні вироки,Геращенк о їх знає,бачила їх роботу,вони несуть за це відповідальніст ь?Геращенко,поінф ормуйте...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Марта 11.03.2014 15:42
Сотники заважати стали,а вас попереджали,кол уарити і красти більше не вийде,зась..Три місяці с..плі на сцені жували,на спинах і крові людей вилізли,а тепер лишіть у спокої?Не вийде,за кожну копійку,за кожну дію чи бездіяльність відповісте,і минулі і теперешні,усі під люстрацію..Позор Черкас,крім Гриценка,жодної порядної людини до влади не привели..Люди під ВР вимагають прийняти "Римский статут",щоб не вони рішали самосудитись чи ні,хай незалежний європейський суд розслідує і карає усю владу України за 22 роки.СЛАВА УКРАЇНІ!!!Люди вимагають зняти недоторканість( Геращенко не рада),люди вимагають механізма отзиву повноважень депутатів,"Удар" певно не хоче..і це в той час коли люди від ран продовжують вмирати,..Питання,в ВР,люди сидять,чи нелюди?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Безпартійна 11.03.2014 15:23
Ну, звісно, хто її може контролювати?! "Принцеса!" А інших можна. Вдиратися до осель, офісів, навчальних закладів і вимагати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100