реклама

реклама

Колишній очільник черкаської міліції генерал Микола Каплій у коментарі «Прочерку» назвав «несерйозними» дві із трьох кандидатур, запропонованих президією обласної Народної ради на посади керівників правоохоронних органів області.

– Ми ще можемо говорити про кандидатуру Віктора Миколенка на посаду обласного прокурора, – зазначив генерал Каплій. – Решта ж запропонованих кандидатур є несерйозними. Коли люди замарані під час революційних подій, їх пропонувати – це як називається? Контрреволюція?

Микола Каплій переконує, що його думка базується на знанні конкретних фактів. Разом із тим, оприлюднювати ці факти до призначення нового прокурора області Каплій відмовився. У відповідь на уточнення, чи усвідомлює він, що за цей час «замарані» кандидати можуть бути призначені на відповідальні посади, генерал відповів, що усвідомлює:

– Нехай призначають, – сказав він. – У них буде та сама доля, що й у Бойка, який покерував УМВС десять днів, і його зняли. То навіщо таких людей призначати?

У тому, що на посади керівників правоохоронних органів області висуваються такі кандидатури, Микола Каплій звинувачує голову обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка.

– Усе це мутить оця малограмотна людина, яка купила два дипломи і хоче бути губернатором. Це я говорю про Бондаренка, – наголосив Каплій. – Треба схаменутися і не займатися дурницями.

На думку Каплія, у разі, якщо Бондаренка призначать губернатором, люди прийдуть до облдержадміністрації й «багато про що запитають».

Крім того, Микола Каплій вважає, що й висування кандидатур правоохоронців провели кулуарно.

– Наскільки я знаю, ніякого засідання Народної ради не було, – зазначив Каплій. – Зібралося кілька людей і видали себе за раду. Це Бондаренко підшукує «під себе» команду. Це що, нормально?

Разом із тим Микола Каплій відмовився говорити про більш адекватні кандидатури на посади силовиків.

Як раніше повідомлялося, президія Народної ради ухвалила рекомендувати Кабінету Міністрів України та очільникам відповідних державних структур призначити «у зв’язку із високою довірою громадян» таких працівників:

- на посаду прокурора Черкаської області – старшого радника юстиції Миколенка Віктора Андрійовича, начальника управління захисту прав та свобод громадян Генеральної прокуратури України, який працював заступником керівника обласної прокуратури Черкащини до 2011 року;

- на посаду начальника УМВС у Черкаській області – полковника Пустовара Владислава Володимировича, теперішнього начальника УБОЗу обласного УМВС;

- на посаду начальника УСБУ у Черкаській області – підполковника Кононенка Віктора Іонасовича, заступника начальника УСБУ.

реклама

Коментарі  

 
+3 #11 Василь 13.03.2014 20:03
Каплій не має ні грама довіри черкащан. При Ющенку він кришував наркоторгівлю і збирав хабарі кожного місяця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Антон 13.03.2014 12:42
А про Бондаренка Каплій дуже влучно каже. І головне, абсолютно правдиво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Нестор Іванович 12.03.2014 23:43
Бондаренко занадто одіозна фігура, але у відстій його зараз ніхто не злиє - Юльці треба вибори робити. А те, що так, як раніше не буде схоже не один Бондаренко втямити нехоче.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 ханна 12.03.2014 21:09
. ХаХа.Ваша влада настільки корумпована, що іі може виправити стороння людина. Увас така є? Бройко залишив по собі цікавий слід. Лі
пандін зламав систему виходити на пенсію,у відпустку за 500 літрф безину!
Висоцький і Бойко(окрім інших доходів)мали доходи із інших джерел. " Петрович" хоч ти із Києва і не "наш" Залишся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Валерій 12.03.2014 19:21
Знаємо який каплій серйозний був особливо при Черевкові! Особливо коли не чути і не видно було його на Майдані, а потім виліз із дірки і'пропищав про три дні ультиматуму для влади. Три дні пройшли і голос з дірки замовк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Досвідчений 12.03.2014 19:07
Цитую николай:
підтримую

Микола Васильович говорить правду, запитайте у мешканців Лисянки, який з нього керівник і чому його зняли тоді з посади....! Це не буде на користь громаді області! Люди будуть проти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Быстряков 12.03.2014 18:25
А без корупціонерів ніяк не обійтись? Невже в такій ситуації потрібно додатково збурювати суспільство такими тупими ідеями? Кандидат на головного міліціонера намагається протиснутись через браконьера - колишнього убозівця, чия дружина підбурює актив народної ради. Пропонували кандидатуру досвіченого незаплямованого офіцера - не підходить? Страшно, що принциповий? Головна проблема - очільник опозиційної партії, який не може втямити, що жити як раніше вже не вийде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Пасічна 12.03.2014 18:22
Кандидатура Миколенка теж спірна, оскільки він був заступником одного з найбільших корупціонерів в Черкаській області - колишнього прокурора області Лісового, який покривав злочинну діяльність місцевої влади - Одарича та його соратників та підтримував корупцію в прокуратурі та судах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 николай 12.03.2014 18:16
"Знающий" - ты с начала спроси хочет ли он сам, а потом свою грязь из рта выставляй!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Знающий 12.03.2014 17:44
Ой как хочет Каплий чтобы его назначили, ой как хочет!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100