реклама

реклама

Черкаська міська народна рада почала збір коштів для пам’ятника Небесній Сотні.

На сьогодні вже створений спеціальний рахунок, на який можна надсилати кошти для пам’ятника, – 26007051513261.


Рахунок відкритий на громадську організацію «Суспільний рух «Підтримай», головою якої є депутат Черкаської міської ради від «Батьківщини» Роман Діскант.

– Я буду особисто відповідати за ці кошти. Я думаю, вже скоро ми створимо сторінки в соціальних мережах, де щодня буде написано, скільки вже вдалося зібрати коштів. Жодної копійки без дозволу народної ради ніхто витрачати не буде, – пообіцяв Роман Володимирович.

За його словами, на сьогодні важливим є оголошення всеукраїнського конкурсу на кращий ескіз пам’ятника. Також зараз слід визначитися з місцем встановлення пам’ятника.

Нагадаємо, нещодавно біля Соборної площі було встановлено пам’ятний знак Небесній Сотні – високий дерев’яний хрест.

реклама

Коментарі  

 
+10 #3 комент 12.03.2014 18:32
ну що в нас так завжди - пройд...світи прикриваються благими ідеями? Дискант гроші збирає!!! Чи можна цьому л...хварю гроші чужі доручати? Було б смішно, якби не так сумно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 [email protected] 12.03.2014 18:00
Ініціатива хороша, хоча нині є й більш важливі завдання.

Було б гарно ще бачити проект пам'ятника чи якісь гарантії, що це буде красиве місце пам'яті, гідна мистецько-меморіальна робота, а не монументальне страховисько чи "клон" якогось іншого монумента. Вистачає нам "близнюків" роботи пана Димйона: Симоненка за черкаським Палацом одруження і Шевченка в Новомиргороді. Не хочеться, щоб стояло опудало на зразок рудого Симоненка біля бібліотеки Лесі Українки (Слава Богу, давно вже там його нема).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Марта 12.03.2014 18:00
Пропоную білого янгола з щитом та крилами до землі,а на постаменті видруковані імена героїв.І з назвою вулиці не тягніть,Вовкода в хай лісом іде зі своєю Святодральською ,УПЦ МП знову переметнулась по тихому..."Леніна" має стати "Небесної сотні",так люди вирішили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100