реклама

реклама

Голова президії обласної Народної ради Анатолій Бондаренко в коментарі «Прочерку» заявив, що не вносив ніяких кандидатур на посади очільників правоохоронних органів Черкащини.

– На засіданні президії Народної ради проходило обговорення багатьох кандидатур, – зазначив Бондаренко. – Я особисто нікого не пропонував.

У відповідь на запитання, хто саме запропонував до обговорення кандидатури, які врешті були внесені в Кабмін від імені президії Народної ради, Бондаренко відповів, що запропонували «люди, громада».

– Я – такий самий член президії, як і всі інші, – наголосив Бондаренко.

Він також відкинув звинувачення депутата міськради Миколи Булатецького і екс-очільника УМВС Миколи Каплія в тому, що засідання президії як такого не було, і пропозиції від імені президії Народної ради кулуарно внесли кілька осіб:

– Як це не було засідання? Всі були вчора, – сказав Бондаренко. – Всі члени президії.

Анатолій Васильович також прокоментував кандидатуру Владислава Пустовара, запропоновану президією на посаду начальника УМВС в області. У коментарях «Прочерку» Булатецький і Каплій заявили, що ця особа «замарана» своїми діями у період революції.

– По СБУ я коментувати не можу – головою СБУ призначений представник «УДАРу» Наливайченко, – зауважив Бондаренко, який очолює обласну організацію ВО «Батьківщина». – По міліції – готовий прокоментувати... Те, що він (Каплій, – ред.) розповідає, не має ніяких підстав. У нього – всі «замарані», а революцію зробив Микола Васильович Каплій з дачі своєї.

У відповідь на прохання прокоментувати закид Миколи Булатецького в тому, що кандидат на посаду начальника УМВС Владислав Пустовар «організовував тітушок», Анатолій Бондаренко заявив, що у нього «немає такої інформації». Натомість, якщо така інформація є у Булатецького чи Каплія, він пропонує передати її у правоохоронні органи.

– Обговорення було відкрите. Запросили Пустовара. Крім нього, обговорювали багато й інших прізвищ. Ніхто нікого не лобіює. Були й інші кандидатури: Поліщука, Землякова, багатьох, – зазначив Бондаренко. – А Микола Васильович (Каплій, – ред.) скоро скаже, що і я тітушок організовував. А він – цю революцію зробив. Я б йому порадив займатися тим, що він добре вміє, – бути на пенсії й бути громадським помічником влади. А не так, як у нас зараз. Коли перемога здобута, то в неї батьків багато. Вже виявляється, що найбільшу роль відіграв Микола Васильович...

Анатолій Бондаренко також зазначив, що «критикувати завжди легше» і запропонував Миколі Каплію порекомендувати якусь конкретну кандидатуру.

– Бойка він уже рекомендував, – згадав Бондаренко звільненого нещодавно начальника УМВС, який протримався на посаді кілька днів. – Внутрішня безпека міліції дала такий висновок по ньому... Дуже серйозний. А він (Каплій, – ред.) казав, що це – професіонал, людина чесна. То як тоді розуміти його слова? Я – не спеціаліст у галузі міліції. Є внутрішня безпека міністерства, яка зробила відповідний висновок.

Як раніше повідомлялося, президія Народної ради ухвалила рекомендувати Кабінету Міністрів України та очільникам відповідних державних структур призначити «у зв’язку із високою довірою громадян» таких працівників:

- на посаду прокурора Черкаської області – старшого радника юстиції Миколенка Віктора Андрійовича, начальника управління захисту прав та свобод громадян Генеральної прокуратури України, який працював заступником керівника обласної прокуратури Черкащини до 2011 року;

- на посаду начальника УМВС у Черкаській області – полковника Пустовара Владислава Володимировича, теперішнього начальника УБОЗу обласного УМВС;

- на посаду начальника УСБУ у Черкаській області – підполковника Кононенка Віктора Іонасовича, заступника начальника УСБУ.

реклама

Коментарі  

 
-1 #9 Лиана 13.03.2014 12:45
Вот в комментариях ну аж панет, даже нет воняет уже Психически больным Бул....им и ко. Вы когда пишете то хоть откровенно не палитесь - хоть бы стилистику речи поменяйте, а то все как под копирку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Правий Сектор 13.03.2014 10:45
Усі надії суспільства побачити нову чи принаймні оновлену, розумну, рішучу, енергійну, впевнену в собі, але не самовпевнену владу, що випромінює сміливість і відвагу, некорисливість і здатна запропонувати Україні докорінні системні зміни, фундаментальну реконструкцію держави поки що не виправдалися.Таємне формування влади без будь-якої транспарентност і, навіть лунають заяви про продаж місць у цій владі, що робить неминучим народження нових чинуш-зрадників, що на наступний день після призначення стануть «тушками» чинної влади. Держані вожді флегматично відмахуються від цих закидів, однак гарантій, що цього немає і не буде, не дають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 досье как на лодоне 13.03.2014 09:36
Все без исключения названные претенденты на должность начальника УМВД, нигде не проявили себя в качестве толковых менеджеров. Ни один из них не надорвался ради имиджа черкасской милиции, так себе, середнячки-исполнители.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 НАРОДНА ЗРАДА 13.03.2014 09:27
"НАРОДНА ЗРАДА"!!!- Організована БАНДАРЕН і Ко, це прояв, анархії і бажання даної групи узурпувати владу на Черкащині. Такі "народні зради" реєструються вже по районних центрах ніякого відношення до народу не мають!!! Окремі особи, які працюють за сценарієм, залишиться тільки розіграти , а акторів у нас хватає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 рада 13.03.2014 08:06
Цікаво, хто був на колегії, скільки їх зібралося, чому запросили лишк тих, кого запропонували на посада, інші не були повідомлені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Нестор Іванович 13.03.2014 00:03
Ох і зайорзав Бондаренко, прямо як у тій приказці про злодія, на якому шапка горить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Одно дело языком молоть 13.03.2014 00:00
В оппозиции было проще.
Не так ли ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Абдула 12.03.2014 22:40
Разберемся с Путиным и сразу же возьмемся за "честного" Каплия. Пусть расскажет как дважды "отмазал" своего сыночка-милиционера-....., затем как дважды(!!!) получил выходное пособие, а напоследок -- как в детском ведомственном лагере "отмутил" себе участки на берегу Днепра(был детский пляж!!) под строительство домов! :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Loki 12.03.2014 22:14
"Я – такий самий член президії, як і всі інші.....Всі члени президії..." )) Да там похоже не президія, а прям многочлен какой то!!! )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100