реклама

реклама

18-річному паралімпійцю з Черкас Дмитру Кохасю потрібно 48905 євро для термінової операції на головному мозку.


– Діма шість років бореться з астроцитомою (пухлина головного мозку). Йому вже зробили дві складні операції на головному мозку в Інституті нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова. Після другого хірургічного втручання з'явилися ускладнення, які назавжди змінили життя сина. Це – глибокий лівобічний парез (рука паралізована), порушення зору та координації, – зазначає мати Дмитра Людмила Кохась. – Завдяки силі волі та підтримці рідних Діма зміг адаптуватися до свого нового стану і частково реабілітувався. Він успішно закінчив школу і досяг значних спортивних результатів.

Дмитро Кохась є кандидатом у майстри спорту з плавання серед паралімпійців, 3-кратним переможцем Кубку України-2012, бронзовим і срібним призером Чемпіонату України-2013, капітаном збірної області. 


– У нашого Дімки, як у всіх випускників, були плани на майбутнє: вступ до вишу, досягнення звання майстра спорту і безліч інших бажань, характерних для сімнадцятирічних... Але в серпні 2013 року різко погіршилося самопочуття: з'явилися виснажливі головні болі, слабкість, запаморочення, двоїння в очах. Після серйозних обстежень, світ нашої сім'ї перевернуло слово «рецидив»... Пухлина продовжує прогресувати, наростають неврологічні ускладнення. Операція в Україні є ризикованою для життя. Дімі може допомогти керівник клініки «Рехтс Дер Ізар» у Мюнхені (Німеччина) професор Майєр. Лікар наполягає на терміновості проведення операції, але для збору коштів родині потрібен час... – констатує мати.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: № 5168 7572 4560 7033

Одержувач: Кохась Людмила Миколаївна (мама Дмитра)

Контактний телефон матері: 050-575-90-11.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100