31 березня о 17.30 в Черкаському обласномудрамтеатрі має відбутися благодійний показ вистави за п’єсою Ліни Костенко «Дума про братів Неазовських». Про це вчора під час прес-конференції повідомив директор театру Володимир Осипов.

Враховуючи, що ця вистава – позапланова, театр продемонструє її у свій вихідний день – понеділок. Виручені кошти буде спрямовано на допомогу сім’ям загиблих під час революції або на пам’ятник Небесній Сотні.

Однак присутня на прес-конференції черкаська журналістка Ганна Шквар зауважила, що «більше гріло б душу», якби кошти було спрямовано саме сім’ям загиблих.

– Коли говорили чудові слова про Василя Симоненка, його мама не мала пенсії, – розповіла Ганна Яківна. – Виділялися великі кошти на пам’ятник поету, а його мама – буквально голодувала. Мені розповідала тележурналістка Катерина Таран, що заходила до неї у день народження Василя, а та буквально плакала: «Мені навіть вінегрет для гостей немає за що зробити»... Думаю, фінансова допомога сім’ям – це було б більш гуманно й ліпше відповідало б стану душі кожного українця.

Як зазначив Володимир Осипов, театр «не хотів би робити на благодійній справі якийсь піар», тому запланував виставу на кінець місяця, щоб була можливість врахувати всі думки черкащан.

– Ми хочемо зробити внесок у спільну справу, і зробимо це з особливим почуттям, – додав директор.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Oculus Rift 15.03.2014 17:30
А кто снайперов нанял, неинтересно? На лживых мифах существует только оживленно общество.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Эвандер Холифилд 15.03.2014 15:36
К Славе о Небесной сотне нужно обязательно добавить и тех кто остался жив это обязательно для справедливости они тоже стояли насмерть! Слава Героям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 стабилизец 15.03.2014 15:21
Пошло-поехало. Рядовой журналист Симоненко и его мама бесплатно получили по отдельной благоутроенной квартире на центральной улице - невиданная роскошь и в наше время. "Репрессии" налицо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100