реклама

реклама

Мешканці та гості міста зможуть запастися корисними сільгосптоварами на весняному ярмарку «Все для саду та городу», що відбудеться з 25 до 29 березня на Ринку фермерському. Організатором ярмарку традиційно є Черкаська торгово-промислова палата. Про це інформує офіційний сайт Черкаської міськради.

На ярмарку буде представлено широкий вибір саджанців, насіння, квітів, сортової картоплі, яку спеціально привезли для продажу в межах ярмарку.

Неабияким буде вибір декоративних рослин, а також добрив, ґрунтів, стимуляторів росту. А ті, хто бажає вберегти свій сад та город від навали ненажерливих шкідників і густих бур’янів, матимуть змогу купити сучасні засоби захисту рослин.

Та чи не найбільш корисна особливість події — це можливість отримати консультації, професійні поради від досвідчених фермерів і виробників сільгосппродукції.

Ярмарок працюватиме протягом 5 днів із 9:00 до 18:00 за адресою: Ринок фермерський, вул. Смілянська, 144 (навпроти бази «ОПС»). Дістатися до місця проведення заходу можна на маршрутних автобусах: № 6, 24, 26, 28, 34.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100