реклама

реклама

У 31 березня по 18 квітня «Укрзалізниця» призупиняє попередній продаж квитків на потяги, які курсують на ділянці Миронівка – Тараса Шевченка – Знам’янка, інформує «Українська правда».

Зокрема, це потяги з Києва до Сімферополя, Запоріжжя, Дніпропетровська та інші.

Як сказано у повідомленні «Укрзалізниці», призупинення продажу квитків на потяги в зазначеному напрямку на вказані дати викликане тим, що наразі відбувається коригування графіка руху з урахуванням так званих «вікон» для ремонту колій та контактної мережі.

«Так, на напрямку Тараса Шевченка – Знам’янка здійснюватиметься ремонт контактної мережі, а на дільниці Миронівка – Тараса Шевченка – колійні роботи. Рух тут здійснюватиметься до 18 квітня лише по одній колії. Однак, усі поїзди, що курсують щоденно, здійснюватимуть перевезення. Деякі – зміненим маршрутом, а частина – за зміненим розкладом. Про зміни в графіку руху потягів буде повідомлено додатково, – йдеться у повідомленні «Укрзалізниці».

Як заявили виданню у прес-службі «Укрзалізниці», такі зміни ніяк не пов'язані з подіями в Криму.

«Вікно» в графіку руху поїздів – це перерви в русі потягів на певній ділянці для виконання ремонтно-будівельних або монтажних робіт.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100