реклама

реклама

Прізвище колишньої черкащанки, голови Ради Федерації Росії Валентини Матвієнко – серед тих, проти кого Сполучені Штати запровадили санкції через причетність до кризи в Криму, інформує «Insider».

Білий Дім опублікував список російських чиновників, які піддаються санкціям. Серед них, крім Матвієнко, віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін, помічник президента РФ Владислав Сурков, радник президента РФ Сергій Глазьєв.

Також санкції введені проти глава комітету Держдуми з питань сім'ї Олени Мизуліної, голови комітету у справах СНД Леоніда Слуцького, голови конституційного комітету Ради Федерації Андрія Клішаса.

Крім російських чиновників, санкції запроваджено проти кримського спікера Володимира Константинова, нелегітимного прем'єра Криму Сергія Аксьонова, екс-президента Віктора Януковича і лідера «Українського вибору» Віктора Медведчука.

Білий Дім зазначає, що проти Медведчука були введені санкції у зв'язку з тим, що він причетний до загрози безпеці, стабільності та суверенітету України. Також, на думку США, Медведчук підривав демократичні процеси і владу в Україні та спонсорував режим Януковича.

«Після покидання Києва і, в кінцевому рахунку, втечі в Росію, Віктор Янукович закликав російського президента Володимира Путіна відправити російські війська в Україну», – вказує Білий Дім про причини санкції проти екс-президента України.

Заходи включають заморозку їхні активів у США та обмеження на в'їзд в країну.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Дід Трохим 18.03.2014 08:29
Треба щоб рішенням сесії їй заборонили в’їзд ще й у Черкаси. Ну брєд, канєшно, механізму нема, ну хоть для обозначенія позиції. А прикольно було б: "США та Черкаси запровадили санкції..." :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Уманский Еврей 18.03.2014 03:04
Вот как раз она и помнит свою Родину. Она и не хочет чтобы такие как Тягнибок, Сашко Билый, Яроши управляли Украиной. Свои деньги она давно спрятала от жадный американцев.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 санкції 17.03.2014 21:45
Не просто забути, а зненавидіти, щоб погодитися на військову окупацію і загарбництво своєї Батьківщини. Навіть могили батьків не стримали цю .., не можу назвати її жінкою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Теш 17.03.2014 19:32
Как можно забыть свою РОДИНУ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100