реклама

реклама

Учора в Умані слідом за колишнім мером Юрієм Бодровим пішов у відставку виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Вячеслав Коваль, інформує «Вечірня Умань».

На його місце депутатська більшість, яка складається із партії «Батьківщина» та фракції «Рідне місто», пропонує кандидатуру депутата міської ради Олександра Цебрія.

Сьогодні о 15.00 відбудеться сесія міської ради, де офіційно затвердять кандидатури на посаду секретаря міської ради та членів виконкому від уманської громади, а на годину раніше відбудеться народне віче біля стін міськради.

В. о. міського голови, секретар міської ради В’ячеслав Коваль написав заяву про відставку під час засідання більшості депутатів Уманської міської ради та представників Уманського відділення ВО «Майдан».

– Зібралася депутатська більшість та представники ВО «Майдан», і висловили думку про мою відставку, – коментує ситуацію Вячеслав Коваль. – Задля забезпечення спокою в місті я написав заяву. Але якщо потрібні будуть мої знання, я готовий допомогти, і працювати на благо міста.

– Наразі депутати міської ради залишаються єдиним легітимним органом влади, – говорить голова Уманської міської організації «ВО Батьківщина» Людмила Кирилюк. –  Виходячи із ситуації, яка склалася у місті та й в країні в цілому, ми згуртовуємося, щоб надалі мати змогу працювати. На місце секретаря ради депутатська більшість запропонувала Олександра Цебрія, який очолює фракцію «Рідне місто». Він не був членом Партії Регіонів. Для нас зараз головне – довести місто в належному стані до виборів. А там уманчани самі вирішать, кого вони хочуть бачити на посаді міського голови.


реклама

Коментарі  

 
0 #1 Гонта 18.03.2014 11:38
Жодних змін. Проригівська більшість, яка весь час брехала й кр...ла в черговий раз перефарбувалась . Цебрій люстрацію проходив? Відданий слуга місцевим б..дючкам. Володіючи АТП, забезпечував транспортом т...тушок на антимайдани. Порушуючи виборче законодавство в автобусах агітував за Антона Яценка. Всього не перерахуеш. Тепер ці люди будуть віщати ідеї майдану. Завтра ці ж "герої" побіжать на трасу з калачем зустрічати танки з окупантами. А люд покірно мовчить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100