реклама

реклама

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко звернувся до кожного співробітника Державтоінспекції, оскільки «сьогодні питання викоренення корупції в державних органах влади України постало, як ніколи, гостро».

«Громадськість очікує рішучих і швидких змін на краще, вимагає якісної та професійної роботи від кожного державного службовця та працівника органів внутрішніх справ. Звертаюся до кожного співробітника Державтоінспекції: від вашого професіоналізму, принциповості та чесності залежить оцінка служби в цілому не тільки громадянами України, але й гостями нашої держави. Ви більше, ніж будь хто з правоохоронців, спілкуєтеся з людьми, й відповідно несете найбільшу відповідальність за формування думки про працівника органів внутрішніх справ. Саме тому халатне ставлення до своїх професійних обов’язків, корупційні дії, байдужість до проблем учасників дорожнього руху – неприпустимі. Попереджаю кожного з вас особисто: отримання хабара буде коштувати вам роботи, незважаючи на звання, посади та стаж служби. Покарання буде стосуватися не тільки працівника, який скоїв правопорушення, але й його керівників», – пригрозив у своєму зверненні, який оприлюднили на сайті ДАІ області, Анатолій Сіренко.

Далі очільник Департаменту ДАІ МВС України доводить до особового складу рішення, що будуть ухвалені в разі викриття фактів корупції.

Так, працівника ДАІ, який отримав хабара, обіцяють звільнити з органів внутрішніх справ;

безпосереднього керівника, чи то начальника відділу, відділення чи командира стройового підрозділу, – застосувати пониження в посаді або неповну посадову відповідність;

заступник начальника управління отримає сувору догану;

керівник управління ДАІ – догану.

«Якщо факти хабарництва у підрозділі будуть непоодинокі, начальника управління очікує звільнення з посади. Саме керівник несе відповідальність за дії своїх підлеглих, й від нього, в першу чергу, залежить дисципліна й ефективність роботи підрозділу», – запевняє Анатолій Сіренко. – «Наголошую, я зроблю все від мене залежне, аби в підрозділах ДАІ служили працівники, гідні поваги свого народу. Однак таке ставлення людей до себе потрібно заслужити. Ви повинні пам’ятати: правоохоронець – людина, яка стоїть на варті закону. Першочергове завдання людей, які прийшли служити до органів внутрішніх справ, – це охорона життя та здоров'я громадян, захист їхніх прав і свобод від протиправних посягань. Наше завдання – відновити довіру в суспільстві до працівників Державтоінспекції, змінити негативне ставлення до нашої служби, й досягти, аби кожен учасник дорожнього руху вбачав у працівнику ДАІ помічника та захисника».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Іван 19.03.2014 23:27
Я ще пам'ятаю, що у 95-96 роках ДАІшники хабарі не брали, а внутрішня безпека їх суворо контролювала, аж до вивертання кишень. Але потім їхнє начальство захотіло добре жити і все,- "понеслась душа в рай"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Нестор Іванович 19.03.2014 17:01
Так, працівника ДАІ, який отримав хабара, обіцяють звільнити з органів внутрішніх справ;

Ти ба, а раніше за хабарі таки судили, а тепер лише із органів звільняють. Але хід його думок мені подобається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Бистряков 19.03.2014 16:35
Із цього слідує, що ДАІвці є не осудними :zzz . Усіх інших громадян - за грати, а їх - на звільнення. Чи для даїшника звільнення страшніше ніж т...ма? Чи начальника знов такого призначили, який не відає, що верзе... :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Україна без КОРУПЦІЇ 19.03.2014 16:09
Оце правельно. ДАІшників змушені брати хабарі бо з них "ДАНЬ" собирає їх місцеве, а потім і обласне начальство.
Мій знайомий раніше працював у ГАІ і на запитання Чи хотів би ти повернутися на цю роботу? він відповів: Так, тільки якщо не порібно буде брати хабарі для керівництва.
І не треба тут шукати підтекст типу: не керівництву, а чисто для себе...бо не всі міліціонери Сво++та.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Громадянин 19.03.2014 16:00
Це вже вже було...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100