реклама

реклама

У Держекоінспекції в Черкаській області звітують про введення трьох очисних споруд. Інші дві наразі добудовуються.

Зобов’язали встановити локальні очисні споруди п'ять найбільших підприємств-забруднювачів Золотоніського району. На реконструкцію очисних споруд у місті Золотоноша спрямовано 10 441 тис. грн.

Локальні очисні споруди п'яти підприємств-забруднювачів мають завдання очищати стоки до потрапляння їх в очисні споруди міста Золотоноша (КП «Міський водоканал»), а вже потім після очищення водоканалом здійснюється скид в річку Суха Згарь, яка впадає в річку Золотоношка.

Нових джерел скиду в річку Золотоношка не здійснюється та в подальшому здійснюватися не буде, запевняють у прес-службі Держекоінспекції області.

Крім того, фахівці регулярно, двічі на тиждень, беруть аналізи в різних місцях річки, проводять лабораторні дослідження на хімічний склад.

Проблема стану річки Золотоношка знаходиться на постійному контролі Держекоінспекції у Черкаській області, регулярно проводяться перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства КП «Міський водоканал» м. Золотоноша та інших суб'єктів, які здійснюють скид в річку Золотоношка.

У лютому 2014 року проведено позапланову перевірку, відібрано проби. Як результат, зафіксовано порушення, видані розпорядчі документи, відповідальних посадових осіб притягнуто до відповідальності, інформують у прес-службі Держекоінспекції області.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 ЛеБурже 19.03.2014 17:18
Ну вот и на нашей улице праздник :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100