реклама

реклама

За добу в Черкаській області виявили 12 вибухонебезпечних предметів часів війни.



Так, у селі Бродецьке Катеринопільського району до рятувальників від місцевого жителя надійшло повідомлення про знайдений вибухонебезпечний предмет, який виявився 122-міліметровим артилерійським снарядом часів війни.

Цього ж дня у лісі поблизу смт Катеринопіль, вигулюючи собаку, чоловік виявив справжній арсенал. В одному місці знаходилися 2 артилерійські снаряди, діаметром 122 мм, та 5 артилерійських снарядів, діаметром 76 мм, часів Великої Вітчизняної війни.

У селі Стебне що на Звенигородщині, на узбіччі дороги місцеві жителі виявили гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

Цього ж дня інформацію про виявлення 76 мм артилерійського снаряду на присадибній ділянці в селі Костянтинівка отримали і смілянські рятувальники. На місці виставлена охорона з числа особового складу РВ УМВС та надана заявка на знешкодження боєприпасу до піротехнічної групи ДСНС.

У селі Тихонівка Лисянкого району місцеві жителі під час проведення земляних робіт на території власного домоволодіння вирили 2 мінометні міни, діаметром 120 мм, часів Великої Вітчизняної війни.

Знищенням виявлених вибухонебезпечних предметів займаються піротехніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, інформують у прес-службі ДСНС області. Спеціалісти цієї групи з початку року вже знешкодили 50 боєприпасів різного калібру часів війни.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 C Миколаєнко 20.03.2014 10:09
Звертаю Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій! це Ви писали?
Стійке відчуття, що в Україні вже декілька місяців проходить шабаш бісівських сил.Брехня,злість,н енависть росте в геометричній прогресії.На лицях навіть рідних людей,перекошен их дикою злістю,страшно дивитися.
"Наша лайка не проти крові і плоті,але проти начальств,проти влади,проти мироправителей пітьми століття цього, проти духів злості піднебесних." (Апостол Павло).Православні, з Богом!
.....................
http://www.youtube.com/watch?v=yrSe2Csi7i0#t=40
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100