реклама

реклама

Відпустили сімох заручників, яких тримали у Криму. Серед них автомайданівець із Києва Олексій Гриценко та Сергій Супрун.

Одна людина з вогнепальним пораненням. Решта в нормальному стані, повідомили "Українській правді".

Всі їдуть додому. Їх зустріне швидка й автобус, повезуть спершу до Херсона.

Як передає "Радіо Свобода", Сергій Ковальський поінформував, що на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю біля села Чонгар на волю вийшли Анатолій Ковальський і Андрій Щекун.

Сергій Ковальський каже, що цих людей обміняли, але не уточнив, на кого саме.

Про звільнення заручників повідомив і депутат Верховної Ради Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook. Його син, активіст Автомайдану Олексій Гриценко, був серед людей, затриманих представниками самопроголошеної "влади Криму".

 

Раніше була інформація, що більше 10 українців були захоплені в Криму станом на 19 березня. Серед них, окрім названих, - головний тренер хокейної команди "Леви", режисер "Вавилон 13" та інші.

Відпустили поки не всіх. Доля операторів об'єднання кінематографістів "Вавилон 13" Ярослава Пилунського та Юрія Грузинова поки невідома, повідомляє "Центр журналістських розслідувань".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Марта 21.03.2014 09:51
Гриценко молодець,сам гарна ,порядна людина і сина виховав....Вчора у Шустера виступав,"бився ,бився об стінку",казав що мала б і має робити влада,дєло казав,бєстолку...Клічко "в сливах" сидить,політінф ормацію веде,заграє зі сходом,до виборів готується...Які нафіг більші повноваження громадам,людей сьогодні безпека турбує,повноваж ення потім..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 сhoe 20.03.2014 12:53
бо є такі батьки, такі сини
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Нестор Іванович 20.03.2014 11:12
Це наразі єдиний випадок, коли син загалоноукраїнс ького лідера ризикуючи життям боровся за інтереси держави. Для порівняння в той час коли людей сотнями рострілювали на майдані Юлькина доця влаштувала небачений по розкоші шабаш в Італії. І після цього ця аферистка ще про щось стогнала на Майдані. Гидко. А Гриценку респект, за його сина не соромно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100