реклама

реклама

Депутат Черкаської міськради Микола Булатецький вимушений балотуватися в мери Черкас. Про це він заявив на сьогоднішній сесії.


Назвавши багатьох депутатів бандитами і негідниками, Микола Іванович заявив, що вимушений балотуватися на посаду міського голови Черкас, щоб мати можливість боротися з ними.

реклама

Коментарі  

 
+1 #19 Увага. 22.03.2014 13:23
Думаю, что для Черкащан пан Булатецький наилучший вариант.. А кого выбирать?
Всех тех которые уже были при власти Одарича и при ПР? Посмотрите на их казнокрадские рожи. Этот хоть как-то будет стараться. и наберет к себе в команду профессионалов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #18 Цензор 21.03.2014 22:39
Агресія Миколи Івановича так само контрольована, як в Ляшка чи Жириновського. Тому й користується політичним попитом в умовах виборчих кампаній.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Мельник Христина 21.03.2014 13:07
Цитую Знающий:
Та який Одарич - це горе для міста, це такий продуманий тіпчик. На парки в рік кине мільйон, зробе трохи в парку, люди довольні, а сам краде десятками мільйонів. Краще Булатецький - ніж Одарич. Той пока пойме як викачувати гроші, то пару років пройде, хоч трохи пользи буде.


А вдруг Булатецький уже давно поняв як викачувати?? :lol: Коротше не найкраща ситуація:
Фарбований Лис (одарич) проти Вовка у вишиванці (булатецького)= СТАРИЙ ВИЩІР НОВОЇ ВЛАДИ :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 Толян 21.03.2014 07:50
Цитую люстратор:
жоден із "колишніх" не має права балотуватися. ні булік, ні радік, на одарик. нехай іде молодь - сас, гончар, плахута, сухарьков. всі решта - на вихід

Гончар - молодь? То він затисався в молодь? Хай краще розповість як будучи депутатом зі своїми колегами продавав землю. Це саме при Гончару всі пляжі Черкасс та Соснівка були роздані. А сам Гончар умудрився земельку з церкви на себе переписати, та що на Хрещатику. Нічого святого. А він просто сховався за молодь. Це старий пройдоха, таких ще пошукати треба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 Ф 20.03.2014 21:02
То ви вже визначіться, куди і хто "болотується". Якщо це він сам сказав, що у "мери", то "скатєртью дарога", як то кажуть, туди, де мери є. В Україні мерів немає.
А якщо це журналісти "для красного слівця" приписали - то раджу пану Миколі написати скаргу до редакції з вимогою виправити статтю і публічно вибачитися за перекручування його слів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #14 Черкаський люд 20.03.2014 20:51
Цитую Чукча:
Лично мне кажется, что мєром нужно Одарича, а заместителями Булатецкого, Жуковскую

ну для чукчі такий розклад може й підходить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 Черкаський люд 20.03.2014 20:50
Цитую Дід Трохим:
МИКОЛА ІВАНОВИЧ! припомнить як ти клявся-божився шо с політікой покончено і вже ніхто нікуди не йтиме? .... ви, Микола Іванович і більше нічого.

А то у Вас, діду Трохиме, замість крапочок слово "брехло", правда ж?))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #12 Знающий 20.03.2014 18:53
Та який Одарич? Тулуб вигнав його за дороги, які на 100 мілліонів той останній раз зробив, отримав 45 процентів відката, поділився з кришою : Бродський та Колєсніков, який йому підрядну фірму з Харкова пригнав. Тулуб як взнав, в шоці був. А потім ще як Тулубу доповіли про те, що по субам по 6 млн. гривень на Одарича (через Колю Мирзу) фірми кожен місяць йшло, і Одарич Тулубу нічого не заносив, отоді і терпець увірвався. Одарич - це горе для міста, це такий продуманий тіпчик. На парки в рік кине мільйон, зробе трохи в парку, люди довольні, а сам краде десятками мільйонів.Краще Булатецький - ніж Одарич. Той пока пойме як викачувати гроші, то пару років пройде, хоч трохи пользи буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 гробарь 20.03.2014 18:26
Пану ......... лечить надо, а не политикой заниматься ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 федор принципиальный 20.03.2014 17:51
Для города лучше Булатецкий,чем пройдоха,словоб луд,махинатор,ч еркащане,вы забыли,что на выборах в Верховную Раду,Булатецкий обошел жуковскую в 12.000 голосов.Речь идет оо одаре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100