реклама

реклама

«Зараз у будинку компанії знаходяться озброєні люди з автоматами і надписами «Міліція». Вони поклали працівників служби обличчям вниз і кажуть, що прийшли забрати якісь документи», - про це журналістам повідомив очевидець подій народний депутат Сергій Кацуба. Йому вдалося вийти з центрального офісу НАК в центрі Києві на вул. Богдана Хмельницького тільки тому, що мав з собою посвідчення нардепа.


- Буквально вчора ці ж підрозділи в нас вже забирали документи, - розповів нам депутат. - Там знаходилися й співробітники УБЕПа й СБУ. Всі документи були вилучені. І ось знову вони тут. Ведуть себе зверхньо, нахабно. Ми їм відповіли: «Шановне панство, прийдіть і візьміть документи, приберіть озброєних людей. Нехай все буде спокійно. Все ж таки це національна компанія. У відповідь вони казали, що будуть діяти за своїми правилами. І сьогодні просто зачинили людей в актовому залі. Людей не випускають. Якщо почнуть стріляти, вони опиняться в небезпечній ситуації…»


Головне слідче управління МВС повідомило агентству Інтерфакс-Україна, що проводить свої слідчі дії.  З якої причини - поки невідомо.

«Нафтогаз України» об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу у підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території країни. Нагадаємо, що заплановані на 20-21 березня між НАК «Нафтогаз України» та и ОАО «Газпром» перемовини зірвалися в останній момент, тому що керівнику НАК було заборонено покидати країну.

Олена Буєвич, Київ

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Живу я тут 21.03.2014 17:44
Не боись просто НАК почистить перед продажой надо, бумага вещь такая - не знаешь где и когда всплыть может, а нафтогаз кормушка знатная :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100