Виконуючий обов’язки начальника управління ДАІ УМВС України в Черкаській області Ігор Ісаєнко повідомив, що обласні даівці виходять з ініціативою на Департамент ДАІ в Києві, щоб збільшити кількісь працівників, які б патрулювали вулиці Черкас. У цьому Ігоря Шотайовича підтримали представники автомайдану, пише «Черкаський край».

— Не секрет, що під час подальшого реформування нашої структури частина працівників піде з роботи, а замінити їх можуть спробувати представники тих громадських організацій, які сьогодні спільно з нами патрулюють вулиці міст на Черкащині, — поділився роздумами Ігор Ісаєнко.

Що ж до матеріальної винагороди за працю даівця, Ігор Шотайович повідомив про обіцянку, висловлену вчора заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Чеботарьовим. За його словами, зарплата має зрости до рівня співробітників структур Міноборони.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Ірина 30.03.2014 13:28
Навіть не знаю, куди писати, напишу сюди. Вчора ввечері переходила дорогу на перехресті біля ресторану "Государь". Дочекалась світлофора,мені зелений, добре, що зразу не почала переходити. Адже побачила, як на великій швидкості мчиться машина - патрульна з прапором України, з двома пасажирами ззаду. Зупинилась на пішоходному переході, і мені довелось її обходити мало не на самому перехресті, де в цей час їхали інші машини.
Шановні - прошу спершу на себе дивитись, як ви їздите.
це ж ненормально.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 очі бачуть 22.03.2014 21:53
скоро держслужбовці вийдуть на майдани із-за зарплат в 1200
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Цензор 22.03.2014 11:40
Вони домріються, що таки зроблять зарплату, як в ЗС. :-* Доречі, вона там значно нижча. :lol: Нехай в автобаті спитає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100