Правоохоронці викрили протиправну діяльність відразу двох посадовців в Чорнобаївському районі Черкаської області. Слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальні провадження за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Оперативники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області встановили, що державний службовець районного управління юстиції вимагав та отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 3000 гривень. Як з’ясувалось, зазначені грошові кошти він вимагав за можливість прискорення виготовлення документів на майно. Зловмисника затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна.

Таке ж покарання загрожує і голові однієї з сільських рад Чорнобаївщини. Посадовець вимагала 5 тисяч гривень хабара від приватного підприємця за можливість отримання рекламних площ на території сільської ради. З метою маскування своєї «діяльності» вказала підприємцю приватний картковий рахунок, на який потрібно було перерахувати кошти. Але всі ці дії було викрито та задокументовано правоохоронцями.

Проводиться досудове слідство, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 украинец 23.03.2014 10:01
А , что взятки берут только там. Или проще обвинить молодого специалиста, который работает за 1000грн. Почему никто не проверяет врачей , что богатеют за счет человеческих жизней.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Абалдеть 22.03.2014 20:02
В этом году уже третий случай в области когда на взятке берут работника юстиции за ускорение или оформление документов на право собственности!! !!!

И не удивительно, в оочередь сдать документы записывает на июнь месяц!!!!!

И чем БТИ раньше не устраивало государство??? Чего чего но такого барака с взятками и очередью на три месяца вперед там никогда не было..... Не говорю уже о законодательств е -так накрутили что и с образованием в нем фиг разберется!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100