Відсьогодні паркування автомобілів у невстановленому місці знаходиться на контролі керівництва УМВС. В першу чергу увага буде приділятися вулиці Університетській в районі магазину «Делікат» та бульвару Шевченка поблизу ТРЦ «Любава».


З приходом весни головна алея міста перетворилася на паркувальний майданчик. Замість квітучих клумб - велика кількість автомобілів, які власники залишають прямо на газонах, знищуючи кущі та молоді насадження. Безвідповідальні водії, окрім свідомого порушення правил дорожнього руху, створюють незручності для жителів та гостей міста а також ускладнюють рух транспорту.

Питання паркування автомобілів в центрі міста наразі є досить актуальним. У зв’язку з цим співробітники УДАІ УМВС проводять посилене патрулювання цієї території. Автовласники, які і надалі продовжуватимуть паркувати автомобілі в місцях які для цього не передбачені, будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства.

Управління МВС України в Черкаській області закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху.

Про це інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Форум розвитку Черкащини 24.03.2014 10:12
Щодо паркування автомобілів біля "Любави" - необхідно провести розслідування та встановити тих чиновників з "команди Одарича", що "погоджували" та "надавали" технічні умови "замовнику" - тобто власнику(кам) ТРЦ. По результатам розслідування (а це як мінімум перевищення влади та хабарництво) винного(них) притягти до відповідальност і.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 NikolayK 23.03.2014 23:28
Шановні, я з вас в шоці. Скільки можна мусолити тему про продажність ДАІ? Не давайте їм грошей і все!!! Якщо ви порушили правила будьте ласкаві відповісти по закону а не тикнути 200 грн даїшнику і поїхати далі. Я їм не плачу приципово і ніхто мене не змусить це робити якщо я не порушив правила. Ви самі винні в усьому. Щодо парковок: а ви хтось спробував в цьому допомогти? Чому ніхто не присилає свої ідеї щодо парковок? Ми самі в усьому винні і якщо не вирішимо своїх проблем то ніяка влада їх вирішувати не буде оскільки більшість представників влади просто некомпетентні люди. Давайте самоорганізовув атись і розвивати наше місто самі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Валерій 23.03.2014 20:22
Газоны в шоке-шановний або шановна, а даі не має слідкувати за виконанням правил дорожньго руху?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Газоны в шоке 23.03.2014 14:31
Выучили слово - люстрация, теперь без него и в туалет не сходить.

Люди, вы в собственном уме? В правилах дорожного движения запрещено парковаться на газонах, в местах действия запрещающих знаков.

Вам этого мало? Вы нарушаете правила, а посему Закон! Причем здесь люстрация гаишников? Вам что, нужно в каждое авто по гаишнику, чтобы следил за не нарушением правил и законов? Обгон, проезд перекрестков со светофорами, парковка и т.д.???

Начните с себя - себя люстрируйте и тех, кто нарушает правила и законы.

Это первый вопрос, второй конечно же - к тем, кто дает разрешения на строительство, и т.д. Почему у Любавы такая маленькая парковка? ВОзле Деликата - вообще мизер. Куда Одарич и Ко смотрели, подписывая решения, а?!

По Любаве вообще и Оля Швец и Одарич клялись, божились навести порядок... А воз и ныне там. Реформаторы...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 активісти 23.03.2014 10:55
Проблема паркування авто біля адмін - і торгових закладів виникла із -за того, що чиновники різних відомств при розробці, погодженні проектів, будівництві таких об"єктів не вимагають виділення необхідних майданчиків для парковок. Тому водії вимушені ставити автомобілі поближче до точок притягання, нехтуючи правилами і наносячи шкоду довкіллю. Заборона тут мало що зміне, треба провести обстеження таких точок і спільно з міською владою вирішити виділення ділянок під парковку. В разі необхідності можемо надати кваліфіковану допомогу, до кого звернутися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Валерій 23.03.2014 10:52
ЛЮСТРАЦІЯ !!!!!!!! ДАІ потрібно розігнать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Воля 23.03.2014 10:05
как чудненько..На "Соборной" набирают самооборону,роз дают бронежелеты для контроля на подьездах к городу,а ГАЙЦИ стрижку бабосов затеяли...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100