Говорячи в інтерв’ю Черкаській ОДТРК «Рось» про те, якими будуть зміни до Державного бюджету, народний депутат Микола Томенко зазначив, що «сьогодні всі повинні знати, що країна розкрадена, рахунки порожні, і є борги, починаючи від Пенсійного фонду і закінчуючи вашою телекомпанією. Тому Уряд просто приречений скорочувати частину видатків в бюджеті 2014 року».

Зрозуміло, що треба відмовитись від низки так званих розкішних програм, зауважив народний депутат. Так, за його словами, треба відверто сказати, що Україна не може змагатися з «монстрами» у боротьбі за проведення зимової олімпіади чи проводити різного роду бюджетні фестивалі і шоу.

Натомість Микола Томенко застеріг нинішній Уряд від повторення помилок Уряду часів Януковича-Азарова, коли бюджет поповнювався за рахунок платників єдиного податку, малого та середнього бізнесу.

«Сьогодні з’являється багато ініціатив в Кабінеті Міністрів щодо обкладанння новими податками депозитів, чергових податкових наступів на малий та середній бізнес тощо. Це – помилковий підхід. Треба почати обкладати податками найбагатших людей, а не середній клас або малий та середній бізнес», – переконаний народний депутат.

Микола Томенко нагадав, що давно відстоює ідею спеціального «податку солідарності» з мільйонерів та мільярдерів, який застосовувався в Європі, а також необхідність повернення грошей, вивезених в офшорні компанії.

«Такий принцип буде справедливим і таким, що підтримається українським суспільством», – підсумував Микола Томенко.

Про це інформує прес-служба нардепа.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Юстиція 28.03.2014 22:41
Корупціонер і хабарник, власник Межигіря Кузьмінський продовжує керувати ЧНУ. Абсолютно аморальна людина продовжує знущатися з викладачів і студентів. А нова влада мовчить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 ревізор 28.03.2014 21:06
"Сьогодні всі повинні знати, що країна розкрадена, рахунки порожні закінчуючи вашою телекомпанією..."
Чому не розповідає Томенко, що за матеріалами перевірок КРУ, фінансової діяльності Черкаської ОДТРК у (2004-2006рр. Ген.директор Калініченко), неодноразово встановлено операції, проведені з порушенням чинного законодавства, що призвели до втрат, на загальну суму 395,0 тис.грн., отриманих на «Виробництво телерадіопрогра м для державних потреб». За II півріччя 2008 року (ген.директор Калініченко) ревізією встановлено фінансових порушень на загальну суму 321,36 тис. грн., а також використання бюджетних коштів не за призначенням, нецільового використання бюджетних коштів, інші порушення фінансової дисципліни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ревізор 24.03.2014 23:11
Прочерк, чому не даєте попередній коментар?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Дід Трохим 24.03.2014 08:45
Чуствується мудрость чудогонная! Слєдующим ліцом ефіра буде Черевко :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Нестор Іванович 23.03.2014 19:53
Натомість Микола Томенко застеріг нинішній Уряд від повторення помилок Уряду часів Януковича-Азарова,...

Це він тіпа Сені Кроликові пальчиком помахав ну-ну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100