Генеральний директор ФК «Славутич» Володимир Лашкул представив місцевим ЗМІ нове керівництво. Почесним президентом ФК «Славутич» замість колишнього голови Черкаської ОДА, регіонала Сергія Тулуба став Ігор Дорошенко. Новому президенту клубу одразу вручили символічну булаву і папаху, інформує football.ua.

Фото fcslavutich.ck.ua

Фото fcslavutich.ck.ua


Ігор Дорошенко є головою правління ПАТ «Банк Михайлівський». Очолюваний Дорошенком Банк став титульним спонсором «Славутича». Також клуб отримав і генерального партнера – мережу «Ельдорадо».

Нове керівництво клубу також взяло участь в презентації нових гравців. З рук керівництва клубу футболки з номерами отримали такі футболісти: Віталій Мирний (воротар, раніше виступав за команди Естонії та Литви), Олег Тарасенко (захисник, грав за команди Львова та Чернівців), Вадим Гонщик (півзахисник, виступав за київські та кіровоградські команди), Олавале Фабунмі (півзахисник, грав за Арсенал, Київ), Денис Фаворов (півзахисник, грав за команди Каєва та Полтави), Володимир Шопін (півзахисник, виступав за Металіст, Харків, дубль), Дмитро Кошелюк (півзахисник, грав за черкаські команди), Олег Синьогуб (півзахисник, грав за команди Білої Церкви та Полтави), Олександр Батальський (нападник, грав за івано-франківські, кіровоградські, харківські команди).

реклама

Коментарі  

 
+9 #5 Сергій з Кривалівки 24.03.2014 03:29
Мене набагато більше обурює назва баскетбольної іграшки Одарича-Бродського "Черкаські мавпи", це очевидне знущання з нас - черкащан!....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Сергій з Кривалівки 24.03.2014 00:00
ДЖЕКО, я не любив Тулуба і всіх "ригів" донецьких, але відносно назви нашого клубу... Справа у чому, назва "Дніпро" в першу чергу асоциюється із дніпропетровськ ою командоую, у якої як не крути, а історія та здобутки вагоміші за черкаських футболістів, на жаль.... І нічого поганого у назві "Славутич" не бачу, хіба що тулубівський шлейф... Через що такий "сир-бор" - не розумію!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 федор принципиальный 23.03.2014 21:32
фуфайкину по**ать,я...ца полощить в Испании,вотесли бы поймал его Аваков,да повесил за я..ца на Соборной площади-был бы эффект.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ДЖЕКО 23.03.2014 20:57
Пане Лашкул, врахуйте побажання і вболівальників, і жителів міста щодо перейменування команди. Ну не "канає" назва "Славутич" славній черкаській команді. Багато ж про це вже говорять. І говорять справедливо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Loki 23.03.2014 20:27
"Футболісти позбавили тулуба звання президента во славу пророка!" ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100