Завтра новообраного голову Шполянської районної ради можуть не пускати на роботу. Про це «Прочерку» повідомили місцеві активісти, представники народної ради, які вважають його нелегітимним.


За інформацією активістів, новообраний голова райради від «Батьківщини» Іван Скорик не отримав підтримку від місцевої народної ради, яка вважає, що шполянський осередок «Батьківщини» насправді в революційні дні співпрацював з Партією регіонів і не доклав зусиль для перемоги Майдану.

– Сьогодні Іван Іванович Скорик обіцяв вийти до громади на площу та почути нас. Якщо громада його не сприйме, він обіцяв скласти повноваження. Проте він не прийшов сьогодні на зібрання. Більше того, він не є легітимним, бо на засіданні народної ради не прийняв присяги через спротив громади, – повідомили «Прочерку» активісти зі Шполи, які вважають, що крісло голови райради має дістатися Любов Михайлівні Страшній, яку пропонувала народна рада.

У свою чергу, Іван Скорик в коментарі «Прочерку» зауважив, що при його обранні на посаду голови райради була дотримана вся законодавча база.

– У Шполі склалася така ситуація, що утворилося дві народні ради. Мене підтримала  народна рада, створена з урахуванням всіх опозиційних домовленостей. Тож я йшов за підтримки і «УДАРу», і «Батьківщини»... За мене проголосувало 32 з 56 присутніх осіб, а за Любов Михайлівну Страшну – 15 осіб. І присягу я прийняв, хоч був справжній скандал. Там і трибуну в залі поламали, і вікно розбили. Та депутати відстоювали мене! І вся законодавча база при моєму обранні була дотримана, – запевняє в коментарі «Прочерку» Іван Скорик.

За його словами, кандитурою Скорика незадоволена інша народна рада, яка сама напівлегітимна, бо порушений принцип її створення.

– Та народна рада фактично створена лише однією «Свободою». Вони себе взагалі правим сектором називають, хоч невідомо чи дійсно то правий сектор. Закидають, що я не їздив на Майдан і хочуть лише на посаду голови райради Любов Страшну, яка раніше представляла «Нашу Україну». Та хочу сказати, що хоч я і справді не їздив на Майдан через ряд особистих причин, проте я всіляко на місці допомагав Майдану. Взагалі, вважаю, що зацікавлений у загостренні конфлікту колишній голова райдержадміністрації. Та якщо я завтра не зможу потрапити в робочий кабінет, то, очевидно, мені доведеться звернутися за допомогою до правоохоронних органів, – сказав Іван Скорик.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 федор принципиальный 24.03.2014 11:54
Наверняка кореш черевы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Петрович 24.03.2014 11:12
Уже про те, яка це тварюка Скорик Іван Іванович, говорить той факт, що на сесії Шполянської районної ради, яка відбулася 21 березня нинішнього року, він пообіцяв не лише депутатам районної ради, а й всім присутнім на сесії прийти на народне віче 23 березня на центральну площу міста. Він також запевнив шполянську громаду, що якщо його кандидатура не отримає на віче підтримки, то він відмовиться від посади голови ради. Натомість, звісно ж, на віче він не прийшов і плювати він хотів на народну раду з високої колокольні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Депутат рай ради 24.03.2014 10:30
Шановна громадо. Те що відбулось у Шполі це цілком закономірне явище, з погляду на те що місцеві "опозиціонери" (Батьківщина, удар, Свобода та інші) прогнили до кінця і ця гниль виплеснута на поверхню. Тому що ні Скорик ні Страшна на цю посаду не мають морального права.Вся їхня діяльність до цього часу зумовлювалась тактикою вичікування (а вось). Тому вважаю якщо і надалі погоду прогнозуватимут ь такі опозиціонери (я не кажу за політичні сили) то в шполі ще довго ми будемо свідками таких ШОУ. :-* :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Наталія 24.03.2014 10:19
Справа не в Страшній Л.М., а в тому, що Скорик - це сценарій мафії, яка продовжує керувати в районі. Виходить, що Небесна Сотня загинула ні за що. Мафія правитиме і далі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Сеня Рудик 24.03.2014 10:15
Народ не обдуриш, тим більше в райцентрі. А шполянці молодці- контроль повний. Рада, звісно, продажна - вчорашня більшість + запроданці із БАТЬКІВЩИНИ. Але з такими бойовими активістами реванш не пройде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 УДАР 23.03.2014 20:43
Опускаюсь все ниже и ниже.
Но есть одна приятная новость, что не сам а вместе с Батьковшиной.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Нестор Іванович 23.03.2014 20:08
... народної ради, яка вважає, що шполянський осередок «Батьківщини» насправді в революційні дні співпрацював з Партією регіонів і не доклав зусиль для перемоги Майдану...

Це точно, вони не тільки на шполянщині з ПеРдунами в засос цілувалися, а тепер все гів..о хвилею революції на поверхню підняло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100