реклама Делікат

115 дубів, 102 ялинки та 120 сосен. Така кількість саджанців з’явиться у парку 50-річчя до вечора.


- Роботи з компенсаційної висадки дерев тривають уже кілька днів, – зазначає начальник відділу екології департаменту ЖКГ Черкаської міської ради Володимир Гусаченко. – Більшу частину рослин уже висаджено. Невдовзі плануємо уквітчати парк бузком, калиною, бірючиною, спіреями, форзиціями, стефанандрами, трояндами, тюльпанами та сакурою.

Поповнення флори цьогоріч очікується і в інших парках нашого міста.


- У цьому році зробили величезний обсяг робіт із компенсаційної висади дерев. Такої процедури не відбувалося у парку протягом останніх 50-ти років. Приходить час і дерева закінчують свій вік. А за рахунок компенсаційної висадки кількість молодих дерев у парку ми збільшуємо у 2 рази, – запевняє директор комунального підприємства “Дирекція парків” Олександр Радуцький.

Про це інформує сайт "Дирекції парків".

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Дед Бурко 25.03.2014 17:15
Украли большие деревья, а понасадят мальков))))) Деревья живут и по 4000 лет,а не по 50 как нас хотят уверить "спецы" от фауны и флоры. Безграмотные спецы запаскудили весь город - спиляли 80% деревьев .А взамен -палочки стоят засохшие. Вот куда мильенчики утекают)!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 л. в. 25.03.2014 16:47
А дизайнер присутствовал при посадках? Зачем уничтожать замечательный проект?Почему не ухаживают за имеющимися насаждениями, например, не стригут кустарники в композициях?Конечно, лучше подняться на саженцах, чем нанять садовника и дать работу черкащанину. Ухоженные кусты, чернобрывцы на прополотой клумбе, расположенные в соответствии с авторским планом, вполне порадуют черкащан, в том числе и фактом уменьшения коррупции.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Banan 25.03.2014 09:43
Якщо в зимку,осіню,вес ною не буде цілодобова охорона.То вандали все розтрощать або повикопують.
Для чого тоді садити саджанці?Приклад бульвар Шевченка.Ще було дуже смішно як забивали кілки з стрічками навпроти Любави,там потрібно паркан,хай співвласники любави не пожаліють грошей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100