реклама

реклама

25 липня вдень, двоє місцевих жителів вирішили спалити сміття. Проте всупереч вимог пожежної безпеки робили вони це практично впритул до металевого торгівельного павільйону та адміністративної будівлі в якій розміщені редакція газети «Надросся» та районна рада ветеранів.
Через поривчастий вітер, іскри від спаленого сміття потрапили всередину торгівельного павільйону, який належав місцевому поліграфічному підприємству і на дах адміністративної будівлі, що спричинило загорання.
Про пожежу на вулиці Червоноармійській, рятувальникам Корсунь-шевченківського райвідділу МНС повідомили, коли вогонь вже охопив дах споруди. Проте, навіть за таких умов, їм вдалось із охоплених вогнем приміщень провести повну евакуацію обладнання районної газети. Бібліотека, архів, обладнання, оргтехніка та меблі районної газети від вогню не постраждали. Боротьба із вогняною стихією тривала більше шести годин. Вогонь встиг знищити покрівлю на площі 300 квадратних метрів та металевий торгівельний павільйон.
На боротьбу із стихією були викликані додаткові сили пожежних міжгосподарської пожежної команди із селища міського типу Стеблів, а також добровільні пожежні дружини з Хлібоприймального підприємства та Корсунь-Шевченківського лісництва.
Передплатники газети «Надросся», швидше за все, навряд чи відчують на собі наслідки цієї недільної пожежі, за попередньою інформацією випуск чергового номера газети попри пожежу планується здійснити у звичайні терміни.

Джерело: ГУ МНС у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100