реклама Делікат

Екс-мер Черкас, голова Партії вільних демократів Сергій Одарич на прохання кореспондента «Прочерку» прокоментував входження його політичної сили в оприлюднений нещодавно список  партій, за поданням яких у 2012 році Партія регіонів нібито проводила до складу дільничних виборчкомів своїх представників.

- Партія вільних демократів брала участь у парламентських виборах 2012 року лише по одному мажоритарному округу в Дарницькому районі міста Києва. Ми висували голову нашої міської організації Сергія Бойка. І в цьому окрузі висували членів комісій. Більше ніде по Україні жодного висування членів комісій і будь-якої участі у парламентських виборах ми не брали, - наголосив Одарич.

Документ з сайту видання "Лівий берег". Партія вільних демократів під номером 15

Документ з сайту видання "Лівий берег". Партія вільних демократів під номером 15

 

Як пише ГМ ОПОРА, під час формування окружних виборчих комісій та дільничних виборчих комісій участь у жеребкуванні брала велика кількість партій, які фактично не проводили видимої діяльності. У Черкаській області була така ж ситуація. Через таке жеребкування членами комісій ставали представники маловідомих партій, які навіть не представлені в політичному житті нашої області чи міста. Фактично ці партії відігравали технічну роль, основним їх завданням було взяти участь у жеребкуванні, а у разі отримання квоти на участь у комісіях вони проводили через свою структуру в комісії членів інших партій. Варто зазначити, що цією технологією користувалися як влада, так і опозиція. Ця схема була направлена на фактичне руйнування принципу рівного та незалежного представлення у комісіях інтересів всіх учасників виборчого процесу.


Окрім цього, у списку значаться ще такі партії: Партія «Громадянська солідарність», Політична партія «Зелені», Політична партія «Українська національна асамблея», Всеукраїнська політична партія «Братство», Народна екологічна партія, партія «Руський блок», партія Всеукраїнське політичне об’єднання «Єдина родина», Політична партія «Руська єдність», Політична партія «Союз анархістів України», Політична партія України «Русь Єдина», Всеукраїнська партія трудящих, Ліберально-демократична партія, Народно-демократична партія, Партія «Союз», Патріотична партія України, Політична партія «Козацька Українська партія», Політична партія «Всеукраїнське об’єднання ЦЕНТР», Політична партія «Партія народний порядок», Політична партія «Права воля України».

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 федор принципиальный 25.03.2014 12:59
словоблуд,трепа ч,соврать,наобе щать и ничего не сделать-это стиль его работы,у шкирбляка взял мешок"зеленых" за"ЧЕРКАССЫТЕПЛОЭН ЕРГО" и кинул его-это только один пример.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Депутат 25.03.2014 11:28
Цитую Anchlus:
Свята простота,а в міськраді хто з регіоналами кооперувався до бестями?
Чи ми безпам"ятні?


З ПР кооперувалися БЮТівці, Бондаренко, А Овчаренко ще досі у ворожому виконкомі працює.
Чи показати за які земельні і будівельни питання батьківщинівець Бондаренко голосував з регіоналами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Нестор Іванович 25.03.2014 09:59
Та чого ви ото до Одарича вчипилися. Халуй режиму Мішка Бродсьий денно і ночно стаханив на яника, от і повилазили косяки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Депутат 25.03.2014 09:46
А как на счёт Вашего шефа Бродского которого лично представлял Клюев?! Вы и Ваш шеф всегда были там где корупция, вы уже без этого не можете! Это болезнь! Хватит дурить народ своими статьями. На вору и шапка горит!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Anchlus 25.03.2014 09:37
Свята простота,а в міськраді хто з регіоналами кооперувався до бестями?
Чи ми безпам"ятні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100