реклама Делікат

24 березня о 7 годині 40 хвилин на 121 км автодороги Бориспіль-Запоріжжя (стаціонарний пост «Золотоноша»), інспекторами дорожньо патрульної служби був зупинений автомобіль «Рено Кенго», для перевірки документів.

Під час огляду автомобіля, у багажнику, було виявлено рідину білого кольору з різким запахом «спирта» в кількості 285 літрів.

Супроводжувальних документів не було. На запитання державтоінспекторів «звідки» і «куди» прямує автівка, водій пояснень не надав.

Під час слідства буде встановлено, з якою метою перевозилася така кількість спирту. Про це інформує прес-служба ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Скалацький 25.03.2014 13:48
Ну і герої так герої, не вірю я ні одному керівнику міліції, як вони тільки не фарбуються, але в середині як були корупціонерами так і залишаються...Пан Пумтоваров, коли отримував поздоровлення за призначення на посаду говорив, що тепер черкаська міліція буде працювати прозоро і ніяких кришувань не буде...А що ми бачимо...Наведу приклад, в цю пятницю я став свідком як у нас в Районі Сахзавода по вул. Орджонікідзе оперативники на гарячому схватили Дімона-наркоторговця...Почався рошук в його квартирі, як раптом роздається дзвіночок якогось великого "керівника" із обласної міліції щоб цього продавця-смерті не чіпали...і оперативники звернули всі свої облоглі і ні з чим похнюпивше голови пішли з квартири...Такнавіщо тоді гитнули люди нга Майдані, якщо в нас нічого не помінялось, хіба це міліція в нас, її треба всю розігнати або набрати людей з других областей, може пока знюхаються то якийсь лад буде на час...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Воля 25.03.2014 10:41
СМАЧНОГО,хлопці .. :P :lol: :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100