реклама Делікат

У матеріалі «Частина медичних і освітніх закладів Черкас завалені сміттям» інтернет-видання «Прочерк» повідомлялося, що у Черкасах виникли серйозні проблеми із вивезенням сміття у частини комунальних закладів. Серед цих закладів називаються дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади.

Реагуючи на публікацію, у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради зауважують, що новий переможець тендеру і справді не надав своїх контейнерів для збору сміття. На відміну від попереднього виконавця робіт – комунального підприємства «Черкаська служба чистоти», яке сміттєві контейнери надавало безкоштовно.

«У заявці на проведення конкурсних торгів по процедурі закупівлі «послуги підприємств щодо перевезення безпечних відходів» (вивезення сміття) у технічних умовах процедури було передбачено забезпечення замовника контейнерами. Це й же пункт прописаний і в рамковій угоді про надання послуг. Відтак, готуючи заявку на тендер, спеціалісти департаменту освіти та гуманітарної політики передбачали безкоштовну послугу надання контейнерів. Однак на сьогодні і справді виконавець робіт цю послугу не надав», – зазначають чиновники.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100