реклама Делікат

24 березня о 15:10 в селі Мельниківка на території приватного домоволодіння по вулиці Центральній виникла пожежа надвірної споруди. Повідомлення про загоряння до служби порятунку «101» надійшло від схвильованих сусідів. На ліквідацію пожежі прибув місцевий пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Рятувальники вчасно ліквідували займання та запобігли поширенню вогню на поруч розташований житловий будинок.


Як з`ясувалося під час розслідування, поки мама в будинку займалася домашніми справами, 6-річний син з товаришами знайшли сірники та пішли бавитися ними до сараю. Сусіди, помітивши дим, що виходи із споруди, негайно прибігли на допомогу та самостійно розпочали боротьбу із вогнем. Оскільки в будівлі знаходилося сухе сіно, полум’я швидко поширилось на усе приміщення. За фактом події проводиться перевірка.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду дорослих! Не допускайте трагедії в Вашій родині! Розповідайте своїм дітям про небезпеку гри з вогнем, навчайте їх правилам пожежної безпеки! Обмежте користування дітей газовими та електричними приладами! Зберігайте сірники та запальнички в недоступних для дітей місцях! Шановні батьки, життя дітей у Ваших руках!!!

Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100