реклама Делікат

Цьогорічна деклараційна кампанія, впродовж якої громадяни декларують доходи, одержані у 2013 році, вийшла на фінішну пряму.

“З початку року черкасці подали майже 1500 декларацій про отримані ними минулорічні доходи. Четверо місцевих жителів задекларували свої мільйонні статки і показали загальну суму доходу в розмірі понад 10 млн. грн.”, - повідомив перший заступник начальника ДПІ у м. Черкасах Дмитро Таран.

Найактивніше черкасці продовжують декларувати отриману спадщину та подарунки. “297 жителів обласного центру задекларували таких доходів на загальну суму майже 32 млн. грн.”, - зазначив Дмитро Таран.

Вцілому, жителями м. Черкаси задекларовано минулорічних доходів на загальну суму майже 42,2 млн. грн., а до місцевого бюджету має додатково надійти майже 1,7 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

ДПІ  у м. Черкасах нагадує, що декларація про майновий стан та доходи, отримані у 2013 році, подається до 1 травня 2014 року.

Зазначена декларацію від жителів міста Черкаси приймається за адресою: бульв. Шевченка, 307, каб.414. Додаткову інформацію щодо заповнення декларації можна отримати за тел. 45-80-44.

Про це інформує прес-служба ДПІ у місті Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100