реклама

реклама

Сьогодні прокурором Черкаської області Віктором Миколенком повідомлено про підозру одному із сільських голів Смілянського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Установлено, що вказана службова особа вимагала та отримала від приватного підприємця неправомірну вигоду у розмірі 20000 гривень.

Наразі, слідчим, за погодженням з прокурором, внесено клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді  тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Довідково:  ч. 4 ст. 368 КК України передбачає позбавлення  волі  від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 правдоруб 27.03.2014 11:34
можливо час зясувати за які такі заробітні плати Білик, Харченко та решта земельних чиновниів понабудовували свої маєтки, та за якими такими критеріями нарізалася земля на Дніпрі та у Сосновці
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Борисович 27.03.2014 00:50
Можливо УБОЗ зацікавить наступна інформація:
Оголошеного в розшук колишнього голову Черкаської ОДА, головного регіонала області Сергія Тулуба кілька днів тому бачили на португальському курорті Мадейра. Про це повідомляє «Обозреватель», посилаючись на власні джерела.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Тулуб може перебувати в Іспанії, в районі Марбелья, де він має нерухомість.

За словами співрозмовника, всі банківські рахунки екс-голови Черкаської ОДА на території Європейського союзу заблоковані.

Нагадаємо, зараз екс- керівник Черкаської області Сергій Тулуб перебуває в розшуку. Прокуратура звинувачує його в заволодінні державними коштами в сумі 135 млн грн.

Лідер Партії вільних демократів Сергій Одарич призначив винагороду в розмірі 10 тис. євро за інформацію про місцезнаходженн я колишнього черкаського губернатора.

Джерело:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Андрій 27.03.2014 00:17
Наша міліція добре стала працювати. Прокотилася ціла низка затримань за підозрою у одержанні неправомірної вигоди дрібних службовців та сільських голів.
Що це? Що це? У людей самі різні думки. І довіра до міліції різко зростає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100