реклама

реклама

gorrril В Україні триває розкриття великих справ, пов´язаних з розкраданням бюджетних коштів, держмайна та корупцією. Про це заявив в інтерв´ю «Комсомольській правді в Україні» начальник департаменту державної служби з боротьби з економічними злочинами МВС Василь Пісний, інформують "Коментарі".


«Попередня влада загрузла в корупції і колосальній крадіжці - сьогодні ми в якій би сфері не проводили перевірку, скрізь з цим стикаємося. 80% бюджету розкрадалося - навряд чи подібне могло статися ще хоч в одній країні світу!» - сказав в зокрема Пісний і повідомив, що служба чекає від нової влади «розкриття бюджетних витрат, а також сприяння в організації доступу до баз даних податкової та митної служб, держказначейства тощо», що, на його думку, повинно підвищити ефективність роботи з виявлення фактів крадіжок і корупції. У низці випадків, за словами начальника департаменту державної служби з боротьби з економічними злочинами, такий доступ до баз даних міністерств вже отримано, й очолювана Пісним служба вже готова «розкривати злочини, які здійснювалися впродовж багатьох років».

Пісний очолює департамент більш ніж три тижні і за цей термін, за його словами, великих випадків хабарництва виявлено не було, хоча великий резонанс в країні отримало затримання керівника НАК «Нафтогаз України». «Там йдеться про колосальні суми», - повідомив Пісний.

Пісний також повідомив, що у його служби вже є позитивний досвід співпраці з силами «Самооборони» та Антикорупційним бюро, очолюваним Тетяною Чорновол, в результаті якого вдалося розкрити низку економічних злочинів. «Так, на початку березня спільно з «Самообороною» в Черкаській області була виявлена величезна партія фальсифікованої горілки на суму близько 10 млн грн. Було затримано 5 вантажівок, на яких перевозилося 100 тис. пляшок з етикетками відомих виробників. Ще 200 тис. пляшок було вилучено під час обшуків», - навів приклад такого співробітництва Василь Пісний

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 упс 27.03.2014 14:55
Уверен что скоро водка окажется не фальсифицирован ной, в суд материалы не пойдут. А донецкий начальник ОБЭП будет ходить с довольной улыбкой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Нестор Іванович 27.03.2014 09:59
Ну дай Бог, дай Бог, а то раніше у них один "позитивний" досвід як невинних на бабки розкручувати був.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 вован 27.03.2014 09:14
фэйк. имена пароли чвки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100