реклама

реклама

Вчора 26 березня відбулося чергове засідання 27-ої сесії Христинівської районної ради на якому були присутні 36 з 42 депутатів, сільські голови та актив району.


Про це пише «Прес-Центр». У порядок денний сесії було включено 14 питань, серед яких основним було питання про висунення кандидата на посаду голови Христинівської райдержадміністрації. Розглядалися дві кандидатури: Блок Юлії Тимошенко висунув – Костянтина Микитаса, а громадськість – Романа Прокопенка.

У результаті таємного голосування 31 депутат підтримав кандидатуру Романа Прокопенка, і троє проголосували за Костянтина Микитаса. Двоє депутатів не підтримали жодного з кандидатів.

Як стало відомо виданню, попри волю народу, Костянтин Микитас наразі збирає документи для погодження своєї кандидатури на посаду голови райдержадміністрації. 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Майданівець 15.04.2014 08:47
Цього дуже "відомого" Микитаса , Черкаський голова ОДА Ткаченко Ю.О., переступивши думку Монастирищенськ ої громади , хоче задовольнити посадою голови РДА на Монастирищині....Позиція громади Монастирищини остається не змінною,ми не допустимо в свій район чужого( з іншого району чи області), ми не дамо йому пропрацювати геть минути... Влада змінилась в Черкасах,а громаду районів області не чує і чути не хоче....Ганьба...


































Микитаса
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Христинівчанин 28.03.2014 16:35
Про яку волю народу ви говорити? Давайте будемо до кінця відвертими за кандидатуру Прокопенка голосували депутати районної ради, які працювали на партію регіонів, а також районне начальство яке також служило, і продовжує служити партії регіонів. Де ви бачили щоб народ був присутній в сесійній залі будинку рад? Народ збирається на майданах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Демократія 27.03.2014 23:09
За кандидатуру Прокопенка виступили всі члени партії регіонів, також ця кандитара влаштовує всіх хапуг, злодіїв і іншу нечисть, якщо "Прес Центр" називає цих людей громадськістю, то вони така сама громадськість яу Тулуб, Рябцев, Івакін і їм подібні. До Микитаса також є чимало питань, але краще він чим ворог держави.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Стiйкий Нацiоналiст 27.03.2014 15:20
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк наполягає на ліквідацію обласні державні адміністрації.
Вважаю це рудиментом минулого", - заявив голова українського уряду під час наради по обговоренню проекту концепції реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади на Україні.Буде як в Польщі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100