реклама

реклама

За внесеними протягом 2014 року поданнями Черкаського міжрайонного екологічного прокурора Свидівоцька сільська рада Черкаського району відмінила свої незаконні рішення щодо передачі земельних ділянок загальною площею понад 20 гектарів та вартістю 1,67 мільйонів гривень, які входять до складу прибережної захисної смуги річки Дніпро.

Ці ділянки, згідно з рішеннями сільської ради, збиралися передати в приватну власність та користування, що суперечить вимогам Земельного та Водного кодексів України, в частині додержання правового режиму користування землями водного фонду, які є природоохоронними територіями, що захищають річку Дніпро від забруднення та надмірного антропогенного навантаження.

Про це інформує прес-служба Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 007 28.03.2014 07:58
А коли вже прокурорів будуть міняти а то вони прикинулись ягнятками і головними підтримувачами законності. А в кожного рильце більш в піску чим навіть у того ж бойка якого звільнили але ці сидять на місцях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Свидівок 27.03.2014 22:16
А коли будуть відмінені всі інші незаконні рішення цієї ради по розпродажу земель прибережної смуги? Людям скупатися ніде, живемо на Дніпрі,а підступитися до нього не можемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Архітектор 27.03.2014 20:32
А хто там до цього часу будується? Який дядько це дозволяв,чи нікому підозри не висунуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 стабилизец 27.03.2014 18:15
Если на участках успели построиться, то отмена по барабану.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Читач 27.03.2014 16:03
Прочеркісти, уточніть в обласній прокуратурі, хто з замів колишніх прокурорів області Лісового та Дем"яненка і надалі є заступником прокурора області Миколенка та працюють в прокуратурі. А то інформація з неофіційних, але надійних джерел про звільнення в прокуратурі не співпадає з інформацією на офіційному сайті обласної прокуратури.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100