реклама

реклама

Створити базу даних про наявні місця для поселення переселенців з Криму вирішили на Корсунщині.

Про організацію прийому та розміщення сімей, які прийняли рішення виїхати з Автономної республіки Крим та міста Севастополя, говорили на нараді 26 березня в Корсунь-Шевченківській районній державній адміністрації під керівництвом першого заступника голови РДА Анатолія Біленка. Участь у нараді взяли заступник голови райдержадміністрації Олександр Григоренко заступник голови районної ради Сергій Чередніченко, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, сільські та селищний голови району. Про це повідомляє відділ інформаційної політики, зв'язків із засобами масової інформації та суспільно-політичних питань апарату райдержадміністрації.

Анатолій Біленко зазначив, що сільські ради повинні якнайшвидше зібрати інформацію про можливості заселення біженців у домівки-пустки або про сім’ї, які бажають прийняти кримчан, зокрема, віруючі сім’ї, та надати цю інформацію до райдержадміністрації. Проводиться робота з підприємцями району щодо надання переселенцям робочих місць.

Під час наради йшлося також про збереження соціальних виплат біженцям за місцем їх фактичного проживання.

Наприкінці засідання Анатолій Біленко наголосив, що закладам освіти, медицини та соціального захисту необхідно працювати в належному режимі та докласти максимум зусиль, щоб допомогти сім’ям біженців на території району.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100