реклама

реклама

Перевезти 20 000 літрів спирту без відповідних документів намагався 44-річний житель Волинської області на автомобілі «RENAULT».


Однак, на 210 км автодороги Київ-Одеса перевізника затримав взвод ДПС ДАІ міста Умань. 26 березня, о 9 годині ранку, під час несення служби на посту ДАІ інспектори помітили, як по дорозі рухається вантажівка з бортовим тентовим напівпричепом, а з нього витікає якась речовина. Зупинивши автомобіль, інспектор попросив у водія документи на машину і вантаж. Чоловік нібито сміливо надав документи на «RENAULT», але його поведінка викликала підозру в інспектора, і він почав детальніше розпитувати про вантаж та місце кінцевої зупинки.

Правоохоронці були здивовані, коли водій сам розповів, що перевозить у машині спирт, та ще й без відповідних документів. Після такого зізнання на пост ДАІ «Умань» була викликана слідчо-оперативна група Уманського райвідділу міліції. Автомобіль та вантаж було доставлено на майданчик тимчасового утримання.

Зазначену подію внесено до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ст.204ч.1 КК України. Про це інформує прес-служба ДАІ у Черкаській області.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100