Батьки із дітьми на інвалідних візках прийшли 27 березня на сесію Черкаської міськради, щоб попросити депутатів посприяти у завершенні реконструкції призначених для них квартир у спеціалізованому будинку по вулиці Конєва, 15/1.


- Наші діти від народження мають діагноз ДЦП, вони не ходять, - зазначила заступник голови громадської організації «Інваліди без житла» Інна Суворова. – Наші сім’ї все життя проживають у гуртожитках, бараках, в орендованому житлі з місцями загального користування. Більшість наших сімей – неповні.

Батьки дітей з інвалідністю просили депутатів проголосувати питання про фінансування об’єкту незавершеного будівництва по Конєва, 15/1 – спеціалізованого будинку для сімей з дітьми-інвалідами, проект якого передбачає приміщення, пристосовані для пересування на інвалідних візках.

Як пояснила Інна Суворова, останні три роки будівництво велося за рахунок державного фонду регіонального розвитку і частково обласного бюджету розвитку. Оскільки цьогоріч кошти із цих джерел не виділяються, батьки дітей з інвалідністю попросили виділити необхідні 1,5 млн. грн. із міського бюджету розвитку.

В.о. міського голови Віктор Білоусов наголосив, що це питання – на стадії вирішення, і необхідні для завершення будівництва кошти найближчим часом буде виділено.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100